Skocz do zawartości
gosu001

Obudowa Raidmax X-1 909 Wb

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam zamiar kupić obudowę Raidmax X-1 909 WB LINK

co oniej sądzicie?

mam zamiar włożyć do niej: Athlon 64 X2 3800+, ASUS M2N-E, 1bg RAM dualchannel, Galaxy GeForce 7600GS ZALMAN DDR3

czy możecie polecić mi inne obudowy w przedziale do 330PLN (z zasilaczem lub bez)

pozdro B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buda z wygladu calkiem ciekwa, niewiedomo tylko jak jest z jej jakoscia wykonania :?

No i lepsza by byla bez zasilacza, bo ten ktory jest tam zamontowany to jest raczej jakis wyrob shito podobny

Ja bzm sie osobiscie sklanial do obudow ktore podal wzzej Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja od siebie dodam jeszcze tego kwiatka

http://www.allegro.pl/item118502738__czarn...i_um_boss_.html

Buda z wykonania jak Chief tylko bez koszyków na hdd, - blacha 1mm- obadałem ja dokładnie i muszę przyznać że jest bardziej niz w porządku :) za ta kasę to aż dziwne :|

Lakier jest bardzo starannie połozony nie to co w Chiefie - mysi czarny wypłowiały <_<

Sam ją za pare dni zamawiam bo bratu już jedną wcisnołem i tez mi się zaje3iście spodobała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie przed chwilą dostałem kilka real foto tej obudowy (chodzi o Raidmax X-1) i muszę przyznać, że jest nawet ok.

P.S. dzięki za Wasze propozycje, poważnie się nad nimi zastanowie

pozdro :wink:

Edit: sprawdźcie tą obudowę THERMALTAKE tsunami, widziałem ją na żywo, naprawde piękna (nistety nie mieści się w moim budżecie :/ :P)

Edytowane przez gosu001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi