kubcio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 :roll: Asus V8420 GeForce 4 Ti 4200 /TD 64MB ????? czy Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650 ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a moze Ati 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 asus gainwardowi ta seria nie wyszla i raczej nie chcialbym sie pakowac nawet pakowac w "poprawiona wersje" jezeli taka w ogule wyszla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 asus gainwardowi ta seria nie wyszla i raczej nie chcialbym sie pakowac nawet pakowac w "poprawiona wersje" jezeli taka w ogule wyszla święte słowa 8) Asus, a może MSI albo Prolink ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja stawiam na Asusa. W porownaniu do Gainwarda ti4200 zrobil lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 asus, z tego co obserwuje to asus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 hmmm a dlaczego tak uwazacie ? chcial bym wiedziec dlaczego Asus i Gainward sa slabe a niby MSI jest lepszejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ponoc msi sie lepiej kreci...no i ten kolor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 oki oki chopaki to prosze zestawic mi od nr.1 najlepsze ti-4200 z wynikami w 3d marku i podpisem na czym byly robione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ponoc msi sie lepiej kreci...no i ten kolor :D zoba sobie na http://www.benchmark.pl :arrow: mojim zdaniem ASUS jest najlepszy jedyny minus ze nie ma TV out :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 :roll: Asus V8420 GeForce 4 Ti 4200 /TD 64MB ????? czy Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650 ????? Ty lepiej napisz ile masz kasy na ta graficzke - bo moze sie trafi cos lepszego np Radeon 9500PRO :!: a co do MSI to jest w dobrej cenie a za porownywalna z Asus'em cene to masz MSI z ViVo (przy wersjach 128MB), u Asus'a PCB ostatnio cos bardzo przypomina Prolinka (nic nie ujmujac tej firmie) przynajmniej przy GF4 MX i GF4 Ti4200 (poza wersja DeLuxe), wez jeszcze pod uwage Leadteka (widze w configu ze masz karte od tej firmy czy jakos Tobie podpadla :?: ze ja na starcie wykluczyles) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 :roll: Asus V8420 GeForce 4 Ti 4200 /TD 64MB ????? czy Gainward GeForce4 PowerPack Ultra/650 ????? Ty lepiej napisz ile masz kasy na ta graficzke - bo moze sie trafi cos lepszego np Radeon 9500PRO :!: a co do MSI to jest w dobrej cenie a za porownywalna z Asus'em cene to masz MSI z ViVo (przy wersjach 128MB), u Asus'a PCB ostatnio cos bardzo przypomina Prolinka (nic nie ujmujac tej firmie) przynajmniej przy GF4 MX i GF4 Ti4200 (poza wersja DeLuxe), wez jeszcze pod uwage Leadteka (widze w configu ze masz karte od tej firmy czy jakos Tobie podpadla :?: ze ja na starcie wykluczyles) jak narazie to patrze na same wyniki 3d markow na na karte mam cos kolo 800zł a slyszalem ok kumpla co ma MSI ze leadtek sie popsół i to mocno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 asus, lub msi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ...... ze leadtek sie popsół i to mocno :(Miałem już 3 Ti4200MSI i każda chodziła spoko, a faktycznie Leadtek z wykonaniem się trochę popsół, ten radiator z tyłu na pamięciach przeważnie delikatnie odstaje i trzeba to poprawiać domowymi sposobami. Pamiętaj przy zakupie że karty 128MB mają zaniżone taktowanie pamięci w def. na 446MHz. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ...... ze leadtek sie popsół i to mocno :(Miałem już 3 Ti4200MSI i każda chodziła spoko, a faktycznie Leadtek z wykonaniem się trochę popsół, ten radiator z tyłu na pamięciach przeważnie delikatnie odstaje i trzeba to poprawiać domowymi sposobami. Pamiętaj przy zakupie że karty 128MB mają zaniżone taktowanie pamięci w def. na 446MHz. Pozdr. i sa 4ns :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Polecam MSI GF4Ti4200. Red :twisted: ... Chodzi SPOX (a raczej chodziła, bo wczoraj ją sprzedałem 8O )... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...