neomagnet Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Siema, przed jakąs godziną znalazłem coś takiego jak na zdjęciu, wiem tylko ze jest to geforce. Jezeli ktos wie jaki to jest dokładnie model to proszę o napisanie. Na spodzie nie ma żadnych pamięci. Aha, da się tą grafe jakos zmodowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 najprawdopodobniej jest to jakis 2MX. co za problem zdjac cooler i zobaczyc co na chipie jest napisane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Napewno GF 2MX 32MB ram 166MHz Core / 150MHz vRAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I tu sie wszyscy mylicie. To jest geforce 2 GTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 DaRoN ma racje poniewaz na rdzeniu jest napisanie geforce 2 mx200, chyba wezme sie ostro za jej o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I tu sie wszyscy mylicie. To jest geforce 2 GTS No to żeś pojechał znajomością. Najpierw się doedukuj a potem zwracaj mądrzejszym uwagę ok? TAkimi postami tylko stwierdzasz, że mało wiesz. Ja gdybym nie trzymał tej karty w ręce i jej nie modował to bym się nie odzywał - ale że to robiłem i byłem pewny - napisałem Weź se to do serduszka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No to żeś pojechał znajomością. Najpierw się doedukuj a potem zwracaj mądrzejszym uwagę ok? TAkimi postami tylko stwierdzasz, że mało wiesz. Ja gdybym nie trzymał tej karty w ręce i jej nie modował to bym się nie odzywał - ale że to robiłem i byłem pewny - napisałem Weź se to do serduszka :) nie wymagaj zbyt duzo od n00ba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To nie noob, to hydro nasz kochany ;) Już ponownie zbanowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To nie noob, to hydro nasz kochany ;) Już ponownie zbanowany :D to ktos taki powinien wiedziec jak sobie radzic ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...