raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jak sadzicie która płytka jest lepsza? Soltek SL-75FRN-l (nFORCE2) czy GIGABYTE GA-7VAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hee ja własnei dzisiaj tez zastanawiałm sie jaka sobie wybrac płyte i padło własnei na takiego gigabyte a ile za tego stołka trzeba dac ?? i nforce2 jest chyba lepszy od kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 w Bydgoszczy stoi 465zeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 i nforce2 jest chyba lepszy od kt400nie chyba tylko na pewno.mój kolega kupił Tego Solteka na nforce2 (440zł) sama zmiana płyty dała mi 960 punktów więcej (z dual ddr) w 3dmark2001..wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hmmm tz ze jak ten soltek lepszy od tego gigabyte to moze warto dołozyc troche tej kasy ?? tylko jak jest na nim z oc i kurde miałem wydac na płyte 350 zł a tu juz sie 440 zrobiło eh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ale jak nie ktos nie ma 2 kosci to czy Giga nie jest lepszy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a i ja słyszałmem tz czytałem ze soltek ostatnio cos z jakoscia spadł i wydajnoscia o kilka % w dół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...