Malebolgia Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, Od jakiegoś tygodnia, może dłużej, mam problem z jakością wyświetlanych filmów. Obraz jest rozmazany i rozjaśniony. Myślałem, że to sprawa kodeków, więc oczyściłem system ze wszystkich pozostałości i wgrałem inne. Sytuacja jednak nagle się pojawiała. Sprawdziłem kilka popularnych, a zarazem najlepszych kodeków jak: ccc czy ffdshow, jednak nic to nie dało. Dzisiejszego dnia byłem pewny, że wszystko wróci do normy, gdyż zrobiłem pełną reinstalację windowsa, ku mojemu zdziwieniu obraz wygląda tak samo źle jak przed jej zrobieniem. Oprócz tego dzisiaj w pc zainstalowałem nowe podzespoły jak: procesor czy karta graficzną, jednak to również nie wpłynęło na jakość wyświetlanego obrazu. Czy ktoś z Was wie w czym może tkwić problem? icon_sad4.gif http://img200.imageshack.us/img200/4227/videolc9.jpg - screen z player'a, film w standardzie HDTV... ps. nie wiem czy to ważne, ale sterowniki graficzne, które używam to XTreme-G 91.37. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Malebolgia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Nie orientuje sie za dobrze w sterownikach ( firmach je produkujacych ) wiec moze napiszesz jaka masz karte graficzna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...