Nightwalker Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam, Chcę sobie kupić te słuchawki jednak nie wiem czy będe mógł je podłączyć pod moją karte dźwiękową, posiadam taki złącza: 3x minijack (front, tył, center/sub) 1x coaxial (SPDIF) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Oczywiscie ze tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedź, mam nadzieje że żadnych problemów nie będe miał :) btw takie słuchawki to świetna rzecz dla osób takich jak ja, nie mających miejsca na zwykły zestaw 5.1, tylko jak to się w praktyce sprawdzi... zobaczymy :-) Dobranoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jak się okazało słuchawki nie są wcale 5.1, są to zwykłe stereo z dekoderem Dolby Pro Logic II, co niestety idzie odczuć, bo filmy 5.1 brzmią mniej realistyczniej. Dlatego chcę je wymienić na Sharkoon Cosmic 5.1 które mają fizycznie zamontowane pięć głośniczków, jednak nie wiem czy tu uzyskam efekt jak w standardowym zestawie 5.1, dlatego proszę o opinie kogoś kto te słuchawki posiada. Dodam że nie zależy mi na jakości dźwięku, chce tylko te 5.1 (te Creative HQ-2300D mają bardzo dobrą jakość dźwięku i jestem świadomy że te Sharkoony będą miały gorszą). Pozdravki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...