bamc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mam zainstalowany Kaspersky Internet Security 6.0 i nie wiem dlaczego blokuje mi utorrenta i komputer w sieci lan któremu udostepniam internet. Ustawiony mam na tryb uczenia się. I podczas pierwszego właczenia zarówno utorrent jak i komputera w sieci LAN ustawiłem na dowlona akcja żeby pozwalało. A ciągle mi blokuje tego w Lanie a utorrent nie moze nawiązać połaczenia sieciowego :( Jak ustawić to poprawnie? ps. komputer w lanie ma ip automatyczne mój jako udostępniający ma stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 a jak wyłączysz Kasperskiego to też blokuje ? napisz jaki masz systemy na obu kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) wtedy nie blokuje, wszystko jest ok. 2x windows XP pro EDIT : problem tkwił w tym ze było ustawione "Maksymalna wydajność". Po przełączeniu na "Maksymalna Zgodność" wszystko jest ok :) mozna zamknąć temat Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez bamc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...