Mr.Martin Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam Jeszcze w tym miesiacu zamierzam zlozyc nowy komp oparty o takie podzespoly: procesor Intel Core2Duo 2.4GHz plyta Asus P5B Deluxe (i965) pamiec 2 x 1GB (2GB) karta graficzna Ati x1600XT dysk Baracuda 7200.10 nagrywarka DVD karta TV Poprzegladalem oferty kilku sklepow w poszukiwaniu zasilacza (chyba najwiekszy ma Zenfist) i poczytalem rozne tematy na forum odnosnie zasilaczy i dostalem metlika w glowie :) Nie wiem co wybrac - moze pomozecie ? Ja wybralemnastepujace : -Tagan 500W u25 (dual engine) - Tagan 480W u15 - Topower I wlasnie z wyborem Topowera mam problem bo nie wiem ktora seriie wybrac - P3, P5 czy P7 ? Doradacie mi coz tych powyzszych lub zaproponujcie jakis inny o ile taki istnieje Jesli chodzi o zasilacz to chce aby byl stabilny (bede podkrecal procka) i zeby byl cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=topower Topower TOP-420P7 U12 lub Enermax Liberty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...