Gość mattis102 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ale troszkę ten wykres na 3dmarku05 nie psuję ja mam 7600gs zalman i bez kręcenia miałem 5800 a po podręceniu 6600 .A ona troszkę więcej kosztuję niż 4xx ja kupiłem ją za 605 zł nie wiem jak wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nie wiem czy wiecie, ale w sierpniowym CHIPie jest test 76 kart graficznych, niestety tylko na PCI-E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Nie wiem czy wiecie, ale w sierpniowym CHIPie jest test 76 kart graficznych, niestety tylko na PCI-E.chip to gazeta ktora trzeba traktowac z przymruzeniem oka;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 To raczej tabela niż wykres. A może by tak zrobić wykres słupkowy? ^wynik -> przedziały cenowe karty oznaczone kolorkami albo słupki podpisane pionowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Przepraszam, że pytam ale ostatnio nie mam internetu i nie jestem na czasie. Mam to co w stopce i zastanawiam się nad kupieniem jakiejś grafiki w najbliższym czasie proszę o radę (na pm?). pozdrawiam edit: 7800gt z tabeli wygląda interesująco ale nie wiem czy jest dostępny na agp ? (osoba robiąca tabelkę umieściła go w zadowalającym mnie przedziale cenowym (7xx zł) Edytowane 1 Grudnia 2006 przez hauti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 skapiec.pl :arrow: Karty graficzne :arrow: AGP, 256mb. Finito :?: Czasem mnie przerazacie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) wiesz może i Ciebie przerażam ale to co mi podałeś nie dało mi odpowiedzi bo nie wiem nadal czy lepszy jest x1650pro czy 7600gs czy 7600 gt czy x850xt zazwyczaj jest tak że jak jest coś droższe to jest lepsze ... ale ... i czy wogóle opłaca mi się przechodzić z tego co mam czy czekać czy są jakieś perspektywy dla agpx8 ? czy lepiej zbierać na mobo z pci-e ? po prostu Ty jesteś osłabiający ... Edytowane 1 Grudnia 2006 przez hauti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Może lepiej dać na czarno coś co osiąga i na czerowno znowu tam gdzie może być po przetaktowaniu, jak bym zobaczył na ten wykres i zobaczył 7300GT to bym się przestraszył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Może lepiej dać na czarno coś co osiąga i na czerowno znowu tam gdzie może być po przetaktowaniu, jak bym zobaczył na ten wykres i zobaczył 7300GT to bym się przestraszył.Bo przeciętny kowalski nie podkręca kart, a ktoś co podkręca, to raczej wie, czego się może spodziewać. Standardowo 7300GT nie jest wcale taki rewelacyjny jak Galaxy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnos Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 czemu nie ma x1950xt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 i czemu 7900GS ma tak chorą cene ;) (można kupić od 645zł) :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 i czemu 7900GS ma tak chorą cene icon_wink2.gif (można kupić od 645zł) icon_neutral3.gifRzeczywiście, zapomniałem go przesunąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiltel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Według mnie jest zanizony wynik radeona 9800 pro w 3dmark03. Sam mam tą karte i na niekręconej bez problemu osiagam 5900 punktów w 3dmark03 Wiec nieweim dlaczego w tabeli ten radek jest umieszczony ponizej 5000 :blink: Jesli mozesz to popraw to. Pozdro. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez kiltel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pradak Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Przecież 7600gt wyciąga w 03 spokojnie 13k więc czemu dałeś go do 12k? HucK - 7600gt jest wydajniejszy od 6800gs :E. Edytowane 23 Lutego 2007 przez Pradak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Wszystkie wasze uwagi uwzględnię w nowej wersji, którą zrobię po wyjściu nowych kart (GF8xx0 i może jak się doczekamy to R6xx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Dlaczego X800XT jest niżej niż 6800Ultra, przecież X800XT jest wydajniejszy, niewiele ale jest. Edytowane 15 Marca 2007 przez Corso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...