lukk_ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 SlideRox napisał(a): Nie no, w tym PSX to niezły przewał. To jakieś jaja. Recenzowali grę pewnie na wersji beta albo preview, przygotowanej do napisania zapowiedzi. Wstyd i żenada. Jak dla mnie, pismo straciło wszelką autentyczność. Zachęcam, przed PREMIERĄ, do oglądania materiałów takich, jak np. video zapowiedź: Army of Two. :) Wstyd i żenada to twoja wypowiedź :angry: Zastanów się dwa razy, przeczytaj post TrueVanDala i przemyśl. Podobna sytuacja była z Juiced. Tez jakos na jesień były juz recki, a wydawca przesunał premierę na wiosnę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 TrueVanDal napisał(a): Jakaś aluzja że niby z "pirata"?nie, raczej aluzja, że niby z wersji beta ;) bo raczej nie ze sklepowej wersji ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 MacOSek napisał(a): nie, raczej aluzja, że niby z wersji beta ;) bo raczej nie ze sklepowej wersji ~~ Rzadko która recka jest na podstawie wersji "ze sklepu" ;). Chyba że jakieś mało znaczące tytuły. IMO to nie mogła być beta, tzn. dzisiaj tak właśnie byśmy taką wersję nazwali bo gra jest dalej intensywnie "poprawiana" ale dla nich "wtedy" to pewnie była wersja "prawie sklepowa", taką otrzymali do wydawcy do testów i już. Zresztą podejrzewam że więcej tłumaczenia w tej sprawie było na ich forum o tym, niestety nie przesiaduję tam a nawet nie mam konta u nich ;). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mi się wydaje, że chcieli się wycwanić i dać jako jedni z pierwszych reckę. Redakcje dostają też wersje testowe (alfy,bety,itp) by można było zrobić preview czy tam "pierwsze wrażenia" z gry. PE znając datę premiery (skąd mogli wiedzieć, że się przesunie) gry mogło puścić reckę z tego co otrzymali (wydawca może nie informował ich, że to wczesna wersja) uznając, że to finalny produkt. Jakoś inne magazyny nie zamieściły recenzji, a były w takiej samej sytuacji co PE. Imho coś poszło nie tak, ale w sumie who cares? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 MacOSek napisał(a): Mi się wydaje, że chcieli się wycwanić i dać jako jedni z pierwszych reckę. Redakcje dostają też wersje testowe (alfy,bety,itp) by można było zrobić preview czy tam "pierwsze wrażenia" z gry. PE znając datę premiery (skąd mogli wiedzieć, że się przesunie) gry mogło puścić reckę z tego co otrzymali (wydawca może nie informował ich, że to wczesna wersja) uznając, że to finalny produkt. Jakoś inne magazyny nie zamieściły recenzji, a były w takiej samej sytuacji co PE. Imho coś poszło nie tak, ale w sumie who cares? Nawet jeżeli chcieli sie wycwanić to ja się im nie dziwię ;). Zresztą tak jak napisałeś, zero info o możliwej obsuwie to i mogli dojść (i pewnie doszli) do wniosku że można puszczać reckę. Podejrzewam że musiało być w tej "wersji" wszystko (tzn. np. wszystkie levele/misje) inaczej nie byłoby w ogóle podstaw do pisania czegokolwiek innego niż tylko jakiejś zapowiedzi/playtestu. Wiadomo że takie wersje przedpremierowe mogą mieć jeszcze jakieś mniejsze braki ale zazwyczaj można spokojnie na ich podstawie napisać recenzję. Pamiętam reckę MGS2:Substance gdzie Myszaq (o ile mnie pamięć nie myli) napisał coś o 3 płytach DVD które leżą przed nim a które pewnie w wersji pudełkowej zostaną zastąpione jednym dyskiem DL. To też dobitnie pokazywało że recenzja byłą robiona na wersji przedpremierowej. Co do tego że inne magazyny nie zamieściły recenzji to nie wiem, może ma to związek z ich cyklem wydawniczym (którego nie znam, wiem jedynie ze PSX Extreme wychodzi koło 20, ostatnio nieco wcześniej), może im sprawa się wyklarowała przed puszczeniem materiału do druku? Koniec końców, masz rację. Na dzień dzisiejszy who cares ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/30264.h...=1&type=wmv Nowy trailer z Army of Two, premiera już za 3 tygodnie - mrrr, nie mogę się doczekać :D Edytowane 15 Lutego 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Graficznie mnie zaskoczyl. Nie spodziewalem sie, ze bedzie to wygladalo tak ladnie. Pomysl na gameplay tez bardzo fajny, nareszcie gra nastawiona w baaaardzo duzym stopniu na Co-op. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Poczekamy zobaczymy, ale trzeba przyznać że trailer jeszcze bardziej zaostrzył smak na tą grę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 jesli gra dostala 7+ to znaczy ze byla srednia. jesli wrocila do developingu to tylko potwierdza slusznosc oceny w PSXE. Ze na becie? Cos czuje ze nie, bo Ci panowie wałów robic nie musza. Wszyscy wydawcy pchaja im na sile krazki z grami do recek. Dostali pewnie od EA i nagle EA przesunela premiere. A info od EA bylo pewnie takie ze to kod oficialny co pojdzie do tloczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 No... juz jest :) narazie pogralem chwilke i zapowiada sie bardzo przyjemnie, moze byc hicior :] Swoja droga jak zwykle polscy sprzedawcy zaszaleli i wystawili na polki na chyba miesiac przed premiera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 nie no nie miesiac, tylko tydzien, na mnie tez gra czeka, od dwoch dni :-| tylko czasu nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Przecież premiera jutro, więc jaki miesiąc, jaki tydzień? :P Moja kopia już jest w drodze, jutro pewnie listonosz przyniesie Riosa i Salema ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Cholera, gra jest lepsza od Kane&Lynch, ale to nadal moim zdaniem średniaczek. Czemu twórcy skupiają się na jednym ficzerze, a zapominają o dopracowaniu pozostałych? Fajnie - teamplay, coop.. ale feeling broni zerowy, przeciwnicy debilnie wbiegają pod lufę, nie muszę chyba mówić że fabularnie nie porywa? ;) Aha.. no i za duże skupienie na kwestii aggro - na hudzie mamy widoczną skalę, która określa, kto zbiera więcej aggro, a jakby tego było mało - osoba przyciągająca ogień świeci się na czerwono (druga w tym czasie trochę 'niknie', robi się transparentna) - debilizm imo. Fajny jest za to motyw z ulepszaniem broni i pancerza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Game Informer 7.5 / 10 Apr 1, 2008 GameTap 7 / 10 Mar 5, 2008 Eurogamer 7 / 10 Mar 5, 2008 Daily Game 8.3 / 10 Mar 5, 2008 GamePro 4 / 5 Mar 4, 2008 IGN 7.9 / 10 Mar 4, 2008 Kombo 8.5 / 10 Mar 4, 2008 GameDaily 8 / 10 Mar 3, 2008 Edytowane 5 Marca 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli taki przeciętniaczek jakim jest Kane & Lynch... A ta gra mi się bardzo podoba ;] Więc Ao2 także doczeka się swojego miejsca na półce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Army of Two nie dla Niemców Hue hue hue... ;) EDIT: Gra syci na maxa, ktoś chętny na co-opa? :D Edytowane 6 Marca 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) kurde, bania, dopiero teraz doczytalem, moze jutro co? REVIEW @GAMETRAILERS Edytowane 7 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Dziś nie bardzo, jutro owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) :lol2: Edytowane 7 Marca 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Nooo króciutka ta gra... Wczoraj wieczorem z Jinem rozpykaliśmy 5 pierwszych misji, dziś ostatnią... I to wszystko... Reszta to już tylko versus albo trudniejszy poziom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Nawet przyjemna by byla ta gra gdyby nie akceleracja przy celowaniu ktorej sie nie da wylaczyc oczywiscie i zmiana sensa przy zoomie ktora tez dobija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 No, i poza kilkoma innymi bugami jak tarcza, te przyciski od prądu itd ;) Dzisiejsze 69 przy głównym bossie mnie rozwaliło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Dobrze zrozumiałem? Jest 6 Leveli w grze ? Za takie coś mam płacić 150zł ? Przecież to śmieszne jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Można poczekać na wersję pece... dołożą kilka nowych level'i i jeszcze coś i może wyjdzie z tego dobra gra. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Komiksy mnie rozbiły :lol: - żółwik Edytowane 10 Marca 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 qqrydza napisał(a): Można poczekać na wersję pece... dołożą kilka nowych level'i i jeszcze coś i może wyjdzie z tego dobra gra. :wink: U mnie gra na PC odpada z powodu stareńkiego komputera. Do grania kupiłem konsolę i po prostu kupię sobie Bully zamiast AoT. Niech mnie pocałują w ... nos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Limak122 napisał(a): U mnie gra na PC odpada z powodu stareńkiego komputera. Do grania kupiłem konsolę i po prostu kupię sobie Bully zamiast AoT. Niech mnie pocałują w ... nos. Tylko się nie przestrasz bo Bully ponoć na X'a strasznie zabugowany jest :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 panowie nie powiecie chyba, ze te 6 leveli jest tak krotkie jak pierwszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 nie sa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...