Skocz do zawartości
s0lid

Army Of Two

Rekomendowane odpowiedzi

Można poczekać na wersję pece... dołożą kilka nowych level'i i jeszcze coś i może wyjdzie z tego dobra gra.

:wink:

:lol: :lol: :lol: Niektorym chyba zal d**e sciska, ze wszytskie najlepsze gry najpierw wychodza na konsolki. Pozniej pozostaje tylko miec nadzieje na konwersje... A moze na jakiejs podstawie zakladasz, ze juz nie jest dobra? =) Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne :) ... nie wiem czemu, ale mam wrazenie, ze to jednak nie byla ironia ;) mimo emotionki na koncu ;p

update: Jin tos pojechal ;) przy takiej ilosci wad, az dziwne, ze dobrze wam sie gralo ;d wiadomo, nie jest to zadne arcydzielo, ale imho na miano przyjemnej strzelanki zasluguje :)

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ujme to tak, mi sie z bania gralo dobrze, ale tylko dlatego ze gralismy we dwoch no i trzeba chociaz troche wspolpracowac. Gra jest mocno zabugowana, monotonna, a ai jest po prostu tepe (a ja naprawde zadko kiedy zale sie na ai bo imo dobre ai bylo tylko w FEAR). Przed poprawkami naprawde slabo musialo to wygladac.

Podsumowujac, jezeli chcesz z kims pograc coopa to w sumie duzego wyboru nie masz i pare godzin sie pobawisz, ale za rok o tej grze beda pamietali tylko ci ktorzy sie napalili przed jej premiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie gra super. Dawno mi się tak dobrze nie grało. Przeszedłem grę 2 razy (niski i wysoki poziom) w pojedynkę. Jak ktoś lubi shootery to ta gra jest dla niego. Ja tam znacznych błędów nie widziałem. Po prostu bawiłem się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram od dwóch dni na singlu (Live działa u mnie nie tak jak powinien) i mogę powiedzieć, że gierka ostatecznie daje radę. Nie jest to dla mnie co prawda to co było widać na filmikach ale mimo wszystko jest z niej trochę radości. Ogólnie polecam ale nie za 200zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi