Szymon Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 JA pisze w tym roku mature, no i egzamin na studia tyz ;-). Ilu jest jeszcze tych szczesliwcow? :-) Co zdajecie, gdzie idziecie? no i ogolnie wsystko co z tym jest zwiazane :-) prosze o komentarz ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ja zdaje:D a proboje dostac sie na politechnike szczecinska wydzial infa:D mhaaaaaa ale raczej nikle szane pozostanie mi tylko zaocznie studiowac:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a to zaocznie tez planujesz infe ??? :-). Ja nie wiem jak to ze mna bedzie, niestety na infe za pozno teraz - trzeba bylo myslec o tym wczesniej. Wiec poki co filologia angielska, a potem jak sie uda po roku bede probowac na infe juz normalnie :-). Najwyzej rok w plecy bede miec , ale bede robic to co chce :-) bo nauczycielem angielskiego nei bede :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 hehe matura... powodzenia Panowie i nie lamta sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...