DEVILEK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak w temacie Panowie i Panie. Dlugo bylem przeciwnikiem wc, ale jakos tak stopniowo zaczalem sie przekonywac az poskladalem to jakos i nawet dziala :D Dobra do rzeczy : X2P Atman 304 VW [alum : wiem, wiem korozja itp, ale nie przeraza mnie to w ogole] Rezerwuar z pojemnika na jedzonko Weze : :lol: kawalki 12mm, reszta 10mm Delta 120mm Opinie typu burdel itp, przyjme ale i tak na mnie wrazenia nie zrobia. To ma dzialac a nie wygladac i w 100% spelnia swoja role. Temp : Prescott 541@4200MHz na codzien def. vcore, 38C idle, 46-48C przy max katowaniu i to mnie zadowala. Przy takim ustawieniu wentyl na chlodnicy smiga caly czas na 7V. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Delty na 7V chyba i tak są dosyć słyszalne, hm? Jak nie ma wyglądać i nie ma być cicho to OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ' date=' 4 sie 2006, 17:55' post='2258242'] Delty na 7V chyba i tak są dosyć słyszalne, hm? Jak nie ma wyglądać i nie ma być cicho to OK. Jedynie co slysze z kompa to szum dochodzacy z dysku i nic wiecej. Delta jest jedna, druga lezy i sie nudzi. btw : zanim poskladalem wc to uzywalem tego oto cuda :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 btw : zanim poskladalem wc to uzywalem tego oto cuda :huh: [im g]http://images1.fotosik.pl/125/55b938c91cf42b2fm.jpg[/img] fajna obudowa ;) calkiem niezly pomysl. co do wc, to ten dysk tak tam lata na codzien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 fajna obudowa ;) calkiem niezly pomysl. co do wc, to ten dysk tak tam lata na codzien? Nie ;) Tak go podlaczylem bo potrzebowalem skopiowac z niego cos i akurat sie na fotki zalapal. Obudowa powiadasz : jakis czas temu byla impreza i siedzialem na niej, polamala sie od gory, ale nie widac bo wyprostowalem w miare. Imho za dobry to uwazam, ze udalo mi sie dosyc pomyslnie zamontowac chlodnice. Nie mialem jej gdzie wsadzic a nie chcialem jej na gorze ani w budzie. Zostala przykrecona do budy na katownikach bez wiercenia itp. Dziurki do zamontowania wykorzystalem te co byly z tylu na montaz wentyli 80mm w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 iście paskudne i obskurne WC... taki klimat jest mi bardzo bliski... NICE :D Temp nawet niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A bloczek miałes czy kupiles do tego wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) A bloczek miałes czy kupiles do tego wc?Mialem, dokladnie to dostalem od Matiza bo mu sie znudzilo wc. Lukasz ;) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mialem, dokladnie to dostalem od Matiza bo mu sie znudzilo wc.Free ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Lukasz ;) Btw, wiem, że nie dotyczy to topiku, będziesz w gdańsku 18 sierpnia ? Free ?? Dziwne nie ? :lol: ;) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Free ??Tak Btw, wiem, że nie dotyczy to topiku, będziesz w gdańsku 18 sierpnia ?Nie Tresciwe odpowiedzi to podstawa :wink: Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Istny kibel :P Działać napewno działa, ale czy cicho z deltą to wątpie :D A ten dysk to biedny tak stoi, chyba mu ta pozycja dobrze nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie :) byś się bardziej postarał, a nie tak perfidnie klamiesz :D Mialem, dokladnie to dostalem od Matiza bo mu sie znudzilo wc. to dobrze ze najpierw zapytałem zanim napsialem, że zły wybór ;) Istny kibel :P Działać napewno działa, ale czy cicho z deltą to wątpie :D A ten dysk to biedny tak stoi, chyba mu ta pozycja dobrze nie robi. ja mam 3 delty @ 12v i jakoś jeszcze żyje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 tez bym chciał bloki za free dostawac :rolleyes: ale moi kumple nie są tak dziani zeby za friko dawac. Kiedys ja dałem koledze za friko blok :lol: Ten co mnie wyszedł niecałe 7zł :D byś się bardziej postarał, a nie tak perfidnie klamiesz :D to dobrze ze najpierw zapytałem zanim napsialem, że zły wybór ;) ja mam 3 delty @ 12v i jakoś jeszcze żyje ;) Za oknem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za oknem. zanim wystawilem za okno nie byly za oknem - dziwne nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Istny kibel :P Działać napewno działa, ale czy cicho z deltą to wątpie :D A ten dysk to biedny tak stoi, chyba mu ta pozycja dobrze nie robi. Dobrze czy nie hmmm nie myslalem nad tym ;) A delta na 7V to przeciez cicha jest, ale pojecie cicho tez rozne ma znaczenia dla ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Delta na wiecej niz 7v do ciodziennego uzytku jest niebezpieczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jakbym swoje wc wdział ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...