Skocz do zawartości
Ogór

Zimne Ogoorki Czyli Moje W/c V1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Układ sklada sie z flowpin na cpu, prison gpu, laing DDC-1plus t, Black ice gt 360 z 3xAkasa amber 120mm, rurki 10mm oraz 8mm. Celem bylo cool&quite. Uklad jest cichy i w miare wydajny. Podziekowania dla Kamary za dowiezienie czesci do londynu.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

sorki za jakosc zdjec ale to k800i a nie cyfrak, Chłodziwo to woda deoxydowana cos podobnego + antifreeze. oceniajta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki za jakosc zdjec ale to k800i a nie cyfrak, Chłodziwo to woda deoxydowana cos podobnego + antifreeze. oceniajta

Lekki OT, ale takiej jakości zdjęć z telefonu to jeszcze nie widziałem :blink: Co do układu to przed wsadzeniem tego do jakiejś budy ciężko ocenić ;) No chyba, że zamierzasz to tak zostawić, ale to chyba srednio wygodne rozwiązanie. Za to na pewno Twojemu kompowi nie jest za ciepło ;) Jak spisuje się pompa? Chodzi mi o głośność. Możesz pomyśleć o bloczu na chipset. Też mam na razie niebieskiego Zalmana ale grzeje sie to cholerstwo strasznie. Niby nie cierpi z tego powodu i chodzi stabilnie, ale podgrzewa mi dość wrazliwe układy zasilania na mojej 7900GT, tak więc niedługo zapodam bloczek.

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi