seboxxl Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Podłączyłem do swojego lapka słuchawki i spotkała mnie przykra niespodzianka - muzę słychać znacznie ciszej niż z discmana :/ Gdy podłączałem do lapka więżę stereo lub głośniki to wszystko było w porząsiu, wystarczyło dobrze ustawić wzmacniacz. Ale mniejsza o to, czy jest jakiś sposób na zwiększenie głośności w słuchawkach?? (oczywiście w XP mam ustawioną wszędzie głośność na maxa, w odtwarzaczach też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Podłączyłem do swojego lapka słuchawki i spotkała mnie przykra niespodzianka - muzę słychać znacznie ciszej niż z discmana :/ Gdy podłączałem do lapka więżę stereo lub głośniki to wszystko było w porząsiu, wystarczyło dobrze ustawić wzmacniacz. Ale mniejsza o to, czy jest jakiś sposób na zwiększenie głośności w słuchawkach?? (oczywiście w XP mam ustawioną wszędzie głośność na maxa, w odtwarzaczach też) dobre słuchawki... najlepiej izolujące. polecam logitech albo koss np: http://www.allegro.pl/item116986463_logite..._fv_gw_skl.html lub http://www.allegro.pl/item118079667_tm_ide...gwar_wroc_.html sam mam te pierwsze i kiedy pierwszy raz podłączyłem je do laptopa myślałem że głowe mi urwie :) ewentualnie zewnętrzna karta dźwiękowa na USB albo pcmcia Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez tomcio_wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 dobre słuchawki... najlepiej izolujące. polecam logitech albo koss ewentualnie zewnetrzna karta dzwoekowa na USB albo pcmcia no tak ale nie chce nic kupować, chodzi mi bardziej o rozwiązanie software'owe, ewentualnie jakś drobna modyfikacja sprzętu. A słuchawki mam dobre, jak z discmana puszczę na full muzę przez nie to jest aż za głośno. A karta dźwiękowa w tym laptopie jest niezła, tylko za cicho słychać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no tak ale nie chce nic kupować, chodzi mi bardziej o rozwiązanie software'owe, ewentualnie jakś drobna modyfikacja sprzętu. A słuchawki mam dobre, jak z discmana puszczę na full muzę przez nie to jest aż za głośno. A karta dźwiękowa w tym laptopie jest niezła, tylko za cicho słychać!software'owo raczej się nie da. Wydaje mi się że bez małych nakładów finansowych się nie obejdzie. Ewentualnie zadzwoń na serwis i powiedz że masz problem i czy znają jakieś rozwiązanie. Może masz jakąś wadę fabryczną i trzeba wymienić gniazdo słuchawek. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 software'owo raczej się nie da. Wydaje mi się że bez małych nakładów finansowych się nie obejdzie. Ewentualnie zadzwoń na serwis i powiedz że masz problem i czy znają jakieś rozwiązanie. Może masz jakąś wadę fabryczną i trzeba wymienić gniazdo słuchawek. pozdro no niestety wady fabrycznej to nie mam, bo aż tak słabo nie słychać :/ no najwyżej po wakacjach jak będę miał więcej kasy na zbyciu to kupię te izolujące. Ale jeśli ktoś widzi jakieś rozwiązanie programowe, to proszę napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 hmm moze wzmacniacz sluchawkowy ? http://www.cyfronika.com.pl/kityAVT/AVT471.HTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...