MaZZeo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam W sumie nie wiem którą nagrywarkę wybrać. Mój brat ma LG GSA-4163B i jest świetna, cicha, szybka i dobrze nagrywa. Ja dodatkowo mam nagrywarkę CD od LG, która nagrała setki płyt, Mam zaufanie do tej firmy. Napędu od BENQ nigdy nie miałem. Która z w/w nagrywarek bedzie lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja z zaufania wybrałem LG i nie żałuję tego wyboru, gorąco polecam, będziesz zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jestem za Benq'iem, posiadam starszy i model i jestm zadowolony, LG wg. mnie jest słabsze (na dodatek mój napęd LG poszedł, koledze również LG poszedł, jego DVD z LG też słabo chodzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam to LG i jest ok, ale BenQ jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tez miałem identyczny problem, ale jako ze miałem CDRW LG to wziełem własnie 4167B i jestem w 100% zadowlony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrums Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 zdecydowanie LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 weź nie 4167B tylko H10N- to nowsza wersja 4167B lecz posiada jakby ulepszony soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Co wy tu z h10n wyskakujecie h20L najnowszy model i to z lightscribe też za niewielkie pieniądze warto zdecydowanie.Odczyt zapis i korekcja błędów jak w modelu 4163b najlepszym jak dotąd od LG.A co do Benq to także bardzo dobre nagrywarki posiadające solid burn technologie sprawdającą jakość nośnika i dostosowuje do nich prędkość nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 co bys nie wybral to i tak bedzie dobrze:) a moze zastanowisz sie nad nec'iem z label flashem, tylko ciezko je dorwac w sklepach chyba dlatego ze okazaly sie takie dobre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zdecydowanie bierz Benq'a. Małem dwa napędy Gsa-4167b i z było z nimi kłopotu co nie miara. Sypały przy nagrywaniu dziką ilością błędów.Pierwszą Lg wymieniłem na gwarancji, druga okazała się tak samo beznadziejna. Jedyne, co można dobrego o tych nagrywarkach powiedzieć, to to, że maja gwarancję door to door. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zdecydowanie bierz Benq'a. Małem dwa napędy Gsa-4167b i z było z nimi kłopotu co nie miara. Sypały przy nagrywaniu dziką ilością błędów.Pierwszą Lg wymieniłem na gwarancji, druga okazała się tak samo beznadziejna. Jedyne, co można dobrego o tych nagrywarkach powiedzieć, to to, że maja gwarancję door to door.Ja już mam swoją kupe czasu i śmiga bezproblemowo z najnowszym biosem fakt były wpadki z tymi napędami na początku ale teraz jest ok,kupując nawet najlepszą płyte główną czy pamięci renomowanych firm można trafić na jakieś babole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mój GSA-4167b ma 9 miesięcy i nie było z nim żadnych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jeżeli już to ja bym myślał nad tymi dwoma: 1. BQ 1655 2 Lg H20L ewentualnie możesz pomysleć nad kupnem pionka 111 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ludzie nie polecajcie nowy napesow benq bo on juz nei ma "wsparcia" pioneera , wydzial zostal wykupiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Obojętnie co weźmiesz i tak będziesz mega zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ludzie nie polecajcie nowy napesow benq bo on juz nei ma "wsparcia" pioneera , wydzial zostal wykupiony Nie Pioneera tylko Philipsa, Lite-On wykupił :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...