Skocz do zawartości
MaZZeo

Lg Gsa-4167b Czy Benq Dw-1655?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W sumie nie wiem którą nagrywarkę wybrać. Mój brat ma LG GSA-4163B i jest świetna, cicha, szybka i dobrze nagrywa. Ja dodatkowo mam nagrywarkę CD od LG, która nagrała setki płyt, Mam zaufanie do tej firmy. Napędu od BENQ nigdy nie miałem. Która z w/w nagrywarek bedzie lepsza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy tu z h10n wyskakujecie h20L najnowszy model i to z lightscribe też za niewielkie pieniądze warto zdecydowanie.Odczyt zapis i korekcja błędów jak w modelu 4163b najlepszym jak dotąd od LG.A co do Benq to także bardzo dobre nagrywarki posiadające solid burn technologie sprawdającą jakość nośnika i dostosowuje do nich prędkość nagrywania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie bierz Benq'a. Małem dwa napędy Gsa-4167b i z było z nimi kłopotu co nie miara. Sypały przy nagrywaniu dziką ilością błędów.Pierwszą Lg wymieniłem na gwarancji, druga okazała się tak samo beznadziejna. Jedyne, co można dobrego o tych nagrywarkach powiedzieć, to to, że maja gwarancję door to door.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie bierz Benq'a. Małem dwa napędy Gsa-4167b i z było z nimi kłopotu co nie miara. Sypały przy nagrywaniu dziką ilością błędów.Pierwszą Lg wymieniłem na gwarancji, druga okazała się tak samo beznadziejna. Jedyne, co można dobrego o tych nagrywarkach powiedzieć, to to, że maja gwarancję door to door.

Ja już mam swoją kupe czasu i śmiga bezproblemowo z najnowszym biosem fakt były wpadki z tymi napędami na początku ale teraz jest ok,kupując nawet najlepszą płyte główną czy pamięci renomowanych firm można trafić na jakieś babole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi