Malebolgia Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, Chciałbym się poradzić Was w sprawie kupna dysku twardego. Nie widziałem takiego tematu, więc założyłem własny. Nie znam się na tych komponentach, więc liczę na Wasze porady i opinie. Dodam jeszcze, że moje mobo to Asus A8N-SLI SE nForce4 SLI. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Malebolgia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://www.gral.pl/preview/Seagate/Seagate...stopadly_22.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 dokladnie, tylko to:) ewentualnie to samo tylko z 8mb cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malebolgia Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 właśnie się nad tym dyskiem zastanawiałem :) dzięki za poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...