tsgs2 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 siemka. znajomy chce mnie namowic do zarabiania za pomoca tak zwanego surfbaru w firmie eurokiddies. czy ktos z was zna to? czy sie to oplaca? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no co ty musialbys nad tym niezle posiedziec zeby cos zarobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jak dla mnie to strata czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Coz.. nazwa mowi sama za siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 zadnych szans na zarobek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Jak szybko sie na to napalilem, tak szybko mi przeszlo. Jesli nie masz ogromnej rzeszy ludzi ktorzy zajerestrowali sie z twojego linku, to interes z tego marny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jak w każdym internetowym zarabianiu... tyle, że nie musisz czytać, klikać , wypełniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 jak w każdym internetowym zarabianiu... ... czyli g**no a nie zarobek :lol: Cudow nie ma, nikt ci kasy "za darmo" nie da (no chyba ze jestes (p)oslem) :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ja nieraz czytam takie forum o zarabianiu przez neta http://www.szuwi.com/ , najbardziej mnie śmieszy że ci "biznesmeni (użytkownicy forum) tak ładnie niby sie na tym znaja wszystkie cyferki w głowce itp. a potem sie zastanawiają czy przez rok dojadą do minimalnej wyplaty wynoszacej 15 zl :P przeciez z tego nawet nie da sie zarobic na prad a co dopiero zeby miec na jakies wydatki, w wiekszosci sprawa dla naiwnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.szuwi.com/ hahahah fajne forum przykladowy cytat prosto od nich: -ile mozna wyciagnac na miesiąc? -okolo 2-3 zlotych :lol2: Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wicej bys zarobil stojac na ulicy z napisem zbieram na piwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Albo na wino i śpiewając do tego jakieś bity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja nieraz czytam takie forum o zarabianiu przez neta http://www.szuwi.com/ , najbardziej mnie śmieszy że ci "biznesmeni (użytkownicy forum) tak ładnie niby sie na tym znaja wszystkie cyferki w głowce itp. a potem sie zastanawiają czy przez rok dojadą do minimalnej wyplaty wynoszacej 15 zl :P przeciez z tego nawet nie da sie zarobic na prad a co dopiero zeby miec na jakies wydatki, w wiekszosci sprawa dla naiwnych hahaha... no niezłe to forum... lol :lol: Probowałem kiedyś programu partnerskiego allegro, ale mnie zbanowali za klikanie na banerek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Czytam i płaczę ze śmiechu :D Ich rekordy w zarabianiu: "w czasie jednej doby ja zarobiłem 0,1700 czyli 17 centów,ale to kompa miałem włączonego prawie cały dzień" "Kilka dni pod rząd po +/- 20 eurocentów." http://www.szuwi.com/moj-rekord-w-klamm-vt36853.html Jak można tak tracić czas...? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Też troche tam poczytałem i żarty żartami ale to jest skrajny debilizm :|siedzi taki ma włączony komputer 24h\dobe zapłaci za prąd wiecej niz zarobi i myśli ze jest świetny i zrobił extra interes "bo klika w jakiś szajs i jeszcze mu za to placa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 --> bjkuba no co zrobisz, niektórzy to są tacy skrajnie inteligentni, że widza tylko jedną stronę medalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...