CriXu Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam Mam mozliwosc kupna 4 kosci pamieci (kazda po 1 GB) nowych, nie uzywanych na gwarancji za 670zlotych (wraz z kosztami przesylki - czyli calkowity koszt)... Jak myslicie czy mozna zaufac tym pamiecia, czy beda dobrze sie sprawowaly czy samsung to ogromna kicha i nie jest warta wydania ani jednej zlotowki... Napiszcie co myslicie (ps dodam ze to zadna sciema! zrodlo pewne i niezawodne... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Za taką kase 4Gb pamięci to niezły interes, ja bym je brął nawet jak by były najgorszej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgadzam sie z przdedmowca :) Na twoim miejscu tez bym bral i na nic nie czekal :D Wiec bier poki jescze sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ciekawe jak potem ci mobo będzie z nimi działało ;] Jak by nie było ale 4 kostki ramu bardzo obciążają płytkę :) Także na wyniki w o/c za bardzo nie licz, ale do normalnej pracy będą pewnie super ;) Też chcę taką okazję :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Miałem kiedyś komplet 2x1Gb takich "samsungów" cpu nie dało się podkręcać nawet o 1Mhz niezależnie od dzielnika. Więc jak dla mnie byłby to dobry interes jedynie biorąc pod uwagę ewentualną dalszą odsprzedaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a skad wiesz jakie to samsungi ......... obecnie w kosciach 1Gb pakowane sa przewaznie UCCC a wiec bardzo dobre kosci lub TCCC .tylko brac za takie pieniadze i nawet pozniej 2GB odsprzedac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 okazja przednia, nawet jesli nie bedzie dalo sie pozniej podkrecic kompa to odsprzedajac kostki bedziesz niezle na plusie jesli sie wachasz ja moge kupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam Mam mozliwosc kupna 4 kosci pamieci (kazda po 1 GB) nowych, nie uzywanych na gwarancji za 670zlotych (wraz z kosztami przesylki - czyli calkowity koszt)... Jak myslicie czy mozna zaufac tym pamiecia, czy beda dobrze sie sprawowaly czy samsung to ogromna kicha i nie jest warta wydania ani jednej zlotowki... Napiszcie co myslicie (ps dodam ze to zadna sciema! zrodlo pewne i niezawodne... Pozdro Za taką kasę to chyba samsungi 2700 ECC-R:)- na DFI nie pójdą. Jężeli zaś to normalne DDR to bierz i się nie zastanawiaj- najwyżej sprzedasz dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...