Skocz do zawartości
CriXu

Pytanie Odnosnie Pamieci Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mozliwosc kupna 4 kosci pamieci (kazda po 1 GB) nowych, nie uzywanych na gwarancji za 670zlotych (wraz z kosztami przesylki - czyli calkowity koszt)... Jak myslicie czy mozna zaufac tym pamiecia, czy beda dobrze sie sprawowaly czy samsung to ogromna kicha i nie jest warta wydania ani jednej zlotowki... Napiszcie co myslicie (ps dodam ze to zadna sciema! zrodlo pewne i niezawodne...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak potem ci mobo będzie z nimi działało ;] Jak by nie było ale 4 kostki ramu bardzo obciążają płytkę :) Także na wyniki w o/c za bardzo nie licz, ale do normalnej pracy będą pewnie super ;) Też chcę taką okazję :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad wiesz jakie to samsungi .........

obecnie w kosciach 1Gb pakowane sa przewaznie UCCC a wiec bardzo dobre kosci lub TCCC .tylko brac za takie pieniadze i nawet pozniej 2GB odsprzedac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam mozliwosc kupna 4 kosci pamieci (kazda po 1 GB) nowych, nie uzywanych na gwarancji za 670zlotych (wraz z kosztami przesylki - czyli calkowity koszt)... Jak myslicie czy mozna zaufac tym pamiecia, czy beda dobrze sie sprawowaly czy samsung to ogromna kicha i nie jest warta wydania ani jednej zlotowki... Napiszcie co myslicie (ps dodam ze to zadna sciema! zrodlo pewne i niezawodne...

Pozdro

Za taką kasę to chyba samsungi 2700 ECC-R:)- na DFI nie pójdą.

Jężeli zaś to normalne DDR to bierz i się nie zastanawiaj- najwyżej sprzedasz dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi