Skocz do zawartości
Gość lukas_gab

Studnia Bez Dna - Napełnianie Lexmarka ...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukas_gab

Kupiłem orginalne tusze do lexmarka z612 . Czarny tusz sięgnął już prawie dna . Według programu zostały tylko 2 kreski od konca , czyli prawie koniec . Kupiłem dopełniacze i ... zrobiłem dziurke w pojemniku , włożyłem strzykawke i wstrzykuje tusz ... wstrzyknełem go na tyle dużo , że juz pomału wycieka głowicą . Wkłądam do drukarki , pacze na program i poziom tuszu sie nie zmienił !! Czy to swiadczy , o blędnym poziomie tuszu , czy coś źle robi ? Spotkał sie ktoś z czymś takim ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz teraz zresetować poziomy tuszów w kartridżu. Można to zrobić albo w oprogramowaniu od drukarki albo zaklejając na moment taśmą klejącą styki kartridża (ja tak robiłem w hp3320). Ale powinno dać się z poziomu programu.

Znalazłem w necie taki zapis:

"Jakkolwiek w drukarkach Lexmark wystarczy zainstalować w programie sterującym drukarki nowy kartridż"

Napisz czy się udało.

Edytowane przez olo21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

Jak instaluje nowy pojemnik to jest full , a jak mówie mu , że byl już używany , to kartrig ma poziom jaki ma ... czyli prawie nic nie ma .... więc należy poprostu instalowac nowy pojemik i gut ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj ma ta studie bez dna w robocie.

po napelnieniu wybierz centrum lexmarka i tam ma sz zowiazywaneiproblemow i pozniej mozesz wybraz zainstaluj mowy kartridz. wybierza czy to 17 czy 16 i zaznacz ze kartridz jest nowy!! zobaczysz pelna reseczke. niestety sa to tak glodne drukarki ze szybko zauwazysz ze kolejne napelnianie ptrzebne. lipna drukarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi