w-u-j-e-k Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam głośniki zestaw 4.1 creative i kartę dźwiękową CREATIVE AUDIGY SB0090 FireWire.Myślałem o kupnie nowej karty dzwiękowej i wybrałem CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY 4 EAX HD DTS.Mam pytanko: Czy jest sens zmieniać kartę dźwiękową ??Czy dostane zauważalny lepszy efekt dźwiękowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zalezy do czego by ci miala sluzyc. Jezeli tylko do grania i ogladania filmow, to nie warto. Jezeli do sluchania muzyki to szukal bym czegos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) YogiCk Słucham muzyki na kompie dość często,ale maniakiem nie jestem. Chodzi mi o czy po zamontowaniu REATIVE SOUND BLASTER AUDIGY 4 EAX HD DTS "wycisne" z głośników jeszcze lepsze brzmienie czy będzie takie samo co w CREATIVE AUDIGY SB0090 FireWire. Dodam ,że w najbliższym czasie nie planuje zmiany głośników!!!!!!! Ludzie przecież na pewno niejeden zna się troche na sprzęcie audio!!! Prosze o pomoC !! Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez w-u-j-e-k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ludzie przecież na pewno niejeden zna się troche na sprzęcie audio!!! Prosze o pomoC !! Co to za zestaw 4.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 CREATIVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Imho z tych głośników lepszego brzmienia nie uzyskasz, lepiej zostawić karte, a zainwestować w lepsze głośniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Też tak sądzę, lepiej zastanowić się nad głośnikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...