Costa Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zapraszam serdecznie do odwiedzenia mojej strony.Składa sie ona głównie z Forum poświęconego ciąży i wszystkiemu co z nią związane. www.dziecko.samelamy.net PS.Proszę też o pomoc.Pisałam na tweak.pl i zostałam zaproszona tu .Podobno tutaj uzyskam informacje.Potrzebuje przenieść całą zawartość dwóch stron wymienionej juz wyżej oraz www.susel.samelamy.net Nie znam żadnego hasła oprócz swojego do panelu administracyjnego.Wiem tylko tyle ze do lutego coś tam jest opłacone a podem koniec :( Nie znam się na tym kompletnie a osoba która zajmowała sie częścią techniczną nie może juz tego robić.Zostałam bez hasła bez niczego.Zadzwoniłam do biura obsługi nazwa.pl i dowiedziałam się tylko że do lutego moge być spokojna.Ale jakoś mnie to nie uspokaja.Proszę o pomoc.Zapłacę za wykonanie całej pracy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 i przydało by się odblokować możliwość przeglądania forum bez potrzeby rejestracji... bo to bardzo zniechęca użyszkodników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 łooo, za różowo jak dla mnie :P wolałbym delikatny błekit, i Pelzak ma racje co do przeglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ale oczojebne forum :D Fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zamiast przenosić forum wykup w lutym abonament na kolejny rok, przecież inny serwer też będzie trzeba opłacić a nazwa mimo iż tania nie jest to jakąś tam jakość usług ma. Zabraniając niezarejestrowanym przeglądania forum skazane jest ono na porażkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) domena samelamy mnie rozkłada ;) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Przydatne pewnie to forum ale bez mozliwosci przegladania to l.i.p.a. Forum mialoby dzisiaj 2x wiecej uzytkownikow gdyby nie ta durna opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Przeglądanie bez rejestracji musi być bo będą goście uciekać... Ja bym tam dodał jeszcze niebieski styl, tak żeby sobie można wybrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Przeglądanie bez rejestracji musi być bo będą goście uciekać... Ja bym tam dodał jeszcze niebieski styl, tak żeby sobie można wybrać... Dokładnie. Za dużo trochę tego różowego i brak przeglądania bez rejestracji. Podałem linka mojej siostrze i jak na razie to dowiedziała się tyle co już sama wie. Ma córeczkę 2 letnią. Jednak widzę ,że to forum może sie rozwijać jeszcze. Dodaj inna skórę z cieplejszymi kolorami a nie takimi cukierkowymi i będzie znacznie lepiej się przeglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Wlepil linka tylko na reklame. Jego sprawa skoro opinie ma w d*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...