Rafał Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam Są może jakieś programy do sprawdzania rodzaju procka bo słyszałem że są trzy rodzaje innego surowca ?? Podkręcanie od tego zależy ?? Na ile Mhz moge go podkręcić aby ośiągnąć najwydajniejniejszą prace i małe niebezpieczeństwo awarii ?? I może odrazu ktoś mi poradzić jakąś strone z dobrymi turbinami ?? Chyba że ten co posiadam obecnie mi wystarczy "Golden Orb 7000obr." Prosze o Pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Polecam przeczytanie faq, nastepnie skorzystanie z opcji szukaj a na końcu zakładanie nowego topic'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 NIE używaj opcji SZUKAJ !!! I tak tam nic nie znajdziesz. Sprawdzałem. Szukałem konkretnych informacji a wyszukiwarka pokazała WSZYSTKIE posty ze słowem kluczowym. Można do rana w nich szukać tego co chcesz znaleźć. Ja myślę, że kilku kolegom 'CO TO JUZ WIEDZA' nie chce się poprostu pomóc nowicjuszom. Bo niby po co pomagać kolegom, a przecież ten kto zaczyna bawić się w podkręcanie nie zna np.: adresów ciekawych stron internetowych, różnych sztuczek itd. "Zapomniał wół jak .... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 NIE używaj opcji SZUKAJ !!! I tak tam nic nie znajdziesz. Sprawdzałem. Szukałem konkretnych informacji a wyszukiwarka pokazała WSZYSTKIE posty ze słowem kluczowym. Można do rana w nich szukać tego co chcesz znaleźć. Ja myślę, że kilku kolegom 'CO TO JUZ WIEDZA' nie chce się poprostu pomóc nowicjuszom. Bo niby po co pomagać kolegom, a przecież ten kto zaczyna bawić się w podkręcanie nie zna np.: adresów ciekawych stron internetowych, różnych sztuczek itd. "Zapomniał wół jak .... " co ty pier***** po prostu przy kozystaniu z wyszukiwarki trzeba wykazac sie odrobina inteligencji! trzeba umiec szukac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...