aurel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zabieram się oto za konstrukcję lava lampy. Tyle że mam mały problem... Według instrukcji z www.myzlab.pl potrzebna mi do tego bedzie terpentyna. Parę kropel. A ja ani kropli nie posiadam i w najbliższym czasie posiadać nie będę, gdyż przebywam na strasznym zakuprzu :/ Czy ktoś wie może, czy ta terpentyna jest tam potrzebna, czy też obejdzie się? A może można ją czymś zastąpić...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Moge sie popytac o terpentyne i mysle ze bez wiekszego problemu moglbym ja zdobyc... Odezwij sie na PW i opisz ze szczegolami o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Terpentyne? To chyba malarze dodaja do swoich farb olejnych. Dobrze mysle? I jesli dobrze pamietam mozna ja gdzie kupic? Hmm Apteka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Juz pare dni temu pisalem na PW ze terpentyne dostac mozna w kazdej aptece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...