Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Wiem że troche było już na temat tej serii płyt ale o napięciach nie widziałem, jeśli coś było to proszę o jakiś link :wink: . No więc program Easy Tune podaje tylko napięcia plusowe natomiast minusowych nie, zainstalowałem sobie speed fan'a i patrze i oczom nie wierzę: -12V -4,79 V -5V -2,79V +5V +4,97 Vbat 0,00V Pozostałe napięcia są w normie, czy to wina jakiejś niekompatybilności płyty z softem czy jednak Codegen nie wyrabia ?? bo chyba przy takich napieciahc to komp nie ma prawa chodzić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 skonfiguruj program i bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Co masz na myśli ?? speed fan sam rozpoznaje czujniki i nie mozliwości ingerencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 aha, ja miałem tak samo w MBM ale jak wybrałem odpowiednie czujniki to napiecia pokazywał dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 NO ale ja nie potrzebuje takiego kombajnu, speed fan zupełnie mi wystarczył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 też kiedyś takiego posta napisałem.Poprostu tak pokazuje.Na 3 zasilaczach tak mam.I się nie przejmuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ach te GA-7V... Pewnie wszystkie modele mają problemy z napięciami... no cóż... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Hm dziwne bo napięcia plusowe są spoko. To dobrze że to tylko zmyła bo narazie nie mam w planach rzadnego ENERMAX'A :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Potwierdzam opinie, że napięcia minusowa na Gigabyte to ściema. Miałem takie same jak Ty. Teraz mam Epoxa i wszystko ok. No może poza +3,3... Ale to przez Radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Oki dzięki wszystkim za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 moze nowy siakis bios by pomogl... mi 7VAXP z biosem F5 dawal na 1700+ napiecie 1,8V, po upgradzie do F10 dawal juz w miare ok czyli 1,62.. troche to inny problem, ale faktycznie 7VA.. maja cos z tymi napieciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 heh jakby to nie była zmyła z tymi napięciami to przecierz komp. by mu sie nie uruchomił wogule :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 pozatym ja mam inny problem, z temperaturami troszke dziwne jak na mój gust : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...