kenfollet Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 W zasadzie wszystko zawarłem w temacie. Podejrzewam, że coś jest zmienione w rejestrze ale nie wiem gdzie tego szukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Może to głupie pytanie, ale czy napewno działasz na baterii i masz odłączony zasilacz? Bo u mnie jest tak, że ikonka baterii pokazuje się wtedy gdy albo ładuję baterię, albo działam lapkiem na baterii ;) Kliknij prawym na pasku zadań, wybierz "Właściwości", a potem "Dostosuj" i zobacz, czy w ogule masz tam w tym pokazaną ikone baterii ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 W zasadzie wszystko zawarłem w temacie. Podejrzewam, że coś jest zmienione w rejestrze ale nie wiem gdzie tego szukać...ale masz problem chłopie... ale ja też parę razy tak miałem, i naprawiłem to w ten oto bardzo trudny sposób: start->wyłącz komputer->uruchom ponownie i tak do skutku :D aha - ten problem występuje bardzo często jeśli ma się zainstalowane nowe oprogramowanie nortona, chociaż to nie jest jedyna przyczyna - ale może warto odinstalować jeśli masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Sprawdzałem i przy odłączonym zasilaczu też nie mam tej ikonki. w właściwości->dostosuj nie ma ikonki baterii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Hmm dziwna sprawa, musi być, na to nie ma bata, coś Ci sie Windows pokiełbasił ;) Zobaczymy co powiedzą inni w tym temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Pomoże czyszczenie rejestru jakimś programikiem(polecam WinXP Manager ...) to rzeczywiście problem Windowsa i zainstalowanego oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Mozliwe ze np masz cos typu NHC i ten program narzucil Ci wyrzucenie ikony z traya i wstawil swoja , albo podczas uruchamiania systemu sypie Ci sie explorer ( np 2 razy wlacza ) i wtedy nie wszystkie ikony wracaja do traya , tak jest np z gg 6.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dzięki za pomoc. Problem rozwązał się sam, nie było, nie było i po podłączeniu zasilacza się pojawiła i teraz cały czas jest. Dodam, że nie zrobiłem absolutnie NIC... Microsoft i jego produkty zawsze mnie zaskakiwały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mnie tez :P Szczegolnie Win 98 i ME :P Ach ta ich "niezawodnosc" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...