|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czesc Mam pytanie, czy ma ktoś stałe złącze od ww. firmy :?: http://www.n4a.pl/main.html Jeśli tak to prosze o wypowiedz czy warto sie w to ładować czy tez unikac z daleka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czesc Mam pytanie, czy ma ktoś stałe złącze od ww. firmy :?: http://www.n4a.pl/main.html Jeśli tak to prosze o wypowiedz czy warto sie w to ładować czy tez unikac z daleka. Pozdrawiam tego ci nie powiem, ale powiem ci cos innego - w bielsku jest takze firma hyperion - i tej nalezy unikac (opinia klienta z katowic ktory chce sie jak najszybciej z hypkiem rozstac :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Hyperion znam, 2 KB w dzień :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Hyperion znam, 2 KB w dzień :? przy dobrych wiatrach :lol: a tak powaznie to ja jestem zwolennikiem malych lacz na kilka osob, wlasnie zakladam sobie DSL'a od tepsy i odchodze od hyperiona - znajomi kotrzy maja neo+ lub dsl'a nie narzekaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Pomoże ktoś ?, bo czas nagli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mam juz kabel sieciowy od nich, zobaczymy co z tego bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...