lordminos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Polka potrafi! Vista podzieli losy XP i bedzie z 5 SP i masa poprawek jak do XP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 I to na dodatek kobieta :) jestem pełen podziwu :) w moim kręgu nie znam żadnej dziewczyny która potrafi więcej niż włączyć i zainstalować GG. Nie mam tutaj zamiaru ubliżyć jakieś Pani ale tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkmajestic Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gratulacje dla naszej rodaczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 LoL ? Chyba tego newsa też shakowała bo się strona otworzyć nie chce :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ciekawy sposób. Gdy już to załatali - zapewne wprowadzili porównanie kodu w pamięci z kodem na dysku (sterownikiem) oraz blokadę zwolnienia uchwytu pliku, to mam nadzieję, iż podobna dziura także jest załatana: Zmieniam plik sterownika na dysku, a następnie powoduję wysypanie się usługi. Ze względów bezpieczeństaw zostanie ona natychmiast przeładowana - tym razem ze złym kodem. :] Natomiast ograniczenia tam zaproponowane (odnośnie dostępu do dysku) będą zapewne skutecznie spowalniać pracę w trybie użytkownika przy programach operujących na dużej ilości małych plików. Black_war: Link działa. To u Ciebie coś jest shackowane. ;) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 glupia gadka : polka . polak , gowno prawda nei polak a czlowiek , ludzie dlaczego tak jest ze jak cos sie udalo to wszyscy : nam sie udalo ( jako polsce ) ale jak cos sie zjeba**o to wszyscy : to on nie my glupia mentalnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Mnie też denerwuje to, że zawsze jest wielkie halo o to, że niby jakiś Polak coś zrobił. Podczas konferencji Black Hat w Las Vegas wspominana przez nas Joanna Rutkowska z singapurskiej firmy Coseinc To że ma polskie nazwisko i pewnie w młodości mieszkała w tym kraju nie ma dla mnie znaczenia i nie wiem czym tu się podniecać. Pracuje w cywilizowanym kraju i udział Polski w jej dokonaniu był żaden. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hehehe no to pewnie zrzedły miny tym "fachowcom" z M$. Już pewnie to załatali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 I wlasnie po to wypuszcza sie bety, zeby szukac takich dziur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hehehe no to pewnie zrzedły miny tym "fachowcom" z M$. Już pewnie to załatali. Czytałeś w ogóle co tam jest napisane? Załatali to i juz dawno. Zresztą od bety 2 wyszlo juz kilka nowych wersji. Nawet wiecej. Juz w chwili gdy udostępniono betatesterom bete 2, inna grupa testowała nowszą wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tylko niewiedząc ze ten problem mozna jakos obejsc prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 I to na dodatek kobieta :) jestem pełen podziwu :) w moim kręgu nie znam żadnej dziewczyny która potrafi więcej niż włączyć i zainstalować GG. Nie mam tutaj zamiaru ubliżyć jakieś Pani ale tak jest :)Na studiach informatycznych też są kobiety. U mnie jest takich pare i są naprawde dobre w tym co robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Miazga ma racje, u mnie na PW na Elce na informie tez jest pare kobitek, jedna jest calkiem dobra i wie co sie dzieje :) . Co jak co, ciekaw jestem, czy aby takiego babola nie ma w xp ;] . --- edit --- Uwazam, ze najlepszym pomyslem byloby zabronienie wymiatania na dysk pamieci, ktora zawiera skladniki jadra. Co jak co, dalej wierze, ze Windows Vista okaze sie interesujacym OS'em Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A czy Joanna to jest z TYCH Rutkowskich? Może dlatego zamkneli szeryfa-twardziela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich :) Bardzo dawno mnie nie było na forum bo pamiętam jeszcze czasy tweak.pl ale widze, że tutaj troche zmian weszło w życie. Jeżeli chodzi o naszą rodaczke, która zhackowała Viste to jest ona zaprzeczeniem tego, iż większość kobiet potrafi tylko zainstalować gg albo zepsuć coś w systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Oj nie przesadzajcie, że jest tak mało zdolnych dziewczyn/informatyczek. Pierwszy lepszy przykład, poczytajcie posty picasso - nieźle jak na dziewczynę, co :wink: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich :) Bardzo dawno mnie nie było na forum bo pamiętam jeszcze czasy tweak.pl ale widze, że tutaj troche zmian weszło w życie. Jeżeli chodzi o naszą rodaczke, która zhackowała Viste to jest ona zaprzeczeniem tego, iż większość kobiet potrafi tylko zainstalować gg albo zepsuć coś w systemie :) Tak sobie czytam starocie :lol2: Mike Tu coś ci nie wyszło. Ona właśnie 'zepsuła coś w systemie' :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 KiMR zabiles mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 :blink: KOBIETA!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh: Ciekawe NiezŁa Bestyjka :-| :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 o! przypomne sobie jak sie dawalo % :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Wywiad z Joanną Rutkowską dla Hack.pl Edytowane 13 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 ty patrz... babeczka zajmująca się kompami a nie wygląda jak hydra jakaś :] ma u mnie + :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 U mnie tak samo oby więcej takich kobiet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...