lordminos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jakie jest najlepsze mobo s370 pod P3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jakie jest najlepsze mobo s370 pod P3 ? przeszukaj archiwa w tym forum szukaj asusów, abitów w "tych" czasach one królowały np. słynne wersje ABIT BX133-RAID, BE6-II, Asus CUSL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Popieram przedmówcę. Z tego co wiem to najlepszy był Abit tylko nie pamiętam modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Abit ST6R. Świetna płytka. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dokładnie o to mi chodziło :D Miałem model na końcu języka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja sobie chwalilem Abity ST6 i BX133 po zmianie kondziolow Do tej pory mam plytke z HP vectra VL400 na intelu 815 i tez jest niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam BE6-II, siedział na niej Celek Coppermine na przejściówce jakiś czas temu, chłodzony CPC :P Płyta super, ale podobno BX133-RAID lepsza ;) Ja w każdym bądź razie moge polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...