Skocz do zawartości
kamesein

Emule, A Format C:

Rekomendowane odpowiedzi

kamesein napisał(a):

Witam. Mam duze Share ratio w programie eMule. Mam go zainstalowanego na dysku C, a musze przeinstalowac winzgroze. Czy jest jakis plik odpowiedzialny za Share ratio, ktory mozna skopiowac i wkleic po reinstalce winzgrozy ?

ja podobne problemy zalatwiam w ten sposob ze kopiuje caly katalog [w Twoim wypadku emule]

po reinstalacji windowsa instaluje tą samą wersje programu [dla wpisów do rejestru] ale póżniej zastępuje katalog wcześniej zrobionym backupem

na 99% załatwi sprawe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz jeszcze czy w

Cytat

C:\Documents and Settings\Nazwa Usera\Dane aplikacji

ew
  Cytat

C:\Documents and Settings\Nazwa Usera\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji

Nie ma jakichś folderów od emula ;] Jeśli są to sobie zrób backup'a ;)

Żeby było widać te foldery musisz mieć włączone widzenie ukrytych plików i folderów ;)

Pozdro

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przenies z katalogu eMule katalog "Temp" gdzies na inna partycje (d:/).

Po sformatowaniu Windows'a zmien tylko w eMule jego polozenie (Ustawienia>Foldery>Tymczasowe pliki). eMule sam rozpozna nie dociagniete pliki.

Proponuje takze skopiowanie katalogu "Config", sa tam zapisane Twoje ustawienia eMule.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi