kamesein Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam. Mam duze Share ratio w programie eMule. Mam go zainstalowanego na dysku C, a musze przeinstalowac winzgroze. Czy jest jakis plik odpowiedzialny za Share ratio, ktory mozna skopiowac i wkleic po reinstalce winzgrozy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 kamesein napisał(a): Witam. Mam duze Share ratio w programie eMule. Mam go zainstalowanego na dysku C, a musze przeinstalowac winzgroze. Czy jest jakis plik odpowiedzialny za Share ratio, ktory mozna skopiowac i wkleic po reinstalce winzgrozy ? ja podobne problemy zalatwiam w ten sposob ze kopiuje caly katalog [w Twoim wypadku emule] po reinstalacji windowsa instaluje tą samą wersje programu [dla wpisów do rejestru] ale póżniej zastępuje katalog wcześniej zrobionym backupem na 99% załatwi sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Zobacz jeszcze czy w Cytat C:\Documents and Settings\Nazwa Usera\Dane aplikacji ew Cytat C:\Documents and Settings\Nazwa Usera\Ustawienia lokalne\Dane aplikacjiNie ma jakichś folderów od emula ;] Jeśli są to sobie zrób backup'a ;) Żeby było widać te foldery musisz mieć włączone widzenie ukrytych plików i folderów ;) Pozdro Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 eee, co? Jakie wpisy do rejestru, jakie Documents and Settings? Emule nie trzyma nic w rejestrze, a wszystkie ustawienia programu są w katalogu, w ktorym jest zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tłymacząc po polsku słowa tego pana skopiuj katalog emule - sformatuj windowsa - zainstaluj od nowa emule - przekopiuj starego emule na tego zainstalowanego - i mozesz dziekować :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mah00ni Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Przenies z katalogu eMule katalog "Temp" gdzies na inna partycje (d:/). Po sformatowaniu Windows'a zmien tylko w eMule jego polozenie (Ustawienia>Foldery>Tymczasowe pliki). eMule sam rozpozna nie dociagniete pliki. Proponuje takze skopiowanie katalogu "Config", sa tam zapisane Twoje ustawienia eMule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Kopiujesz "Temp", formatujesz, instalujesz eMule, wgrywasz starą zawartość Temp do nowego folderu i to wszystko. No chyba, że na konfigach też Ci zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...