inny Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 witam posiadam ibm t23 i mam tam dysk 20 mb jednak jest on strasznie wolny jego max predkosc w hdtach to 19 mb a srednia to okolo 13 dlatego szukam cos cichego szybkiego i oczywiscie w rozsadnej cenie. wielkosc nie jest wazna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam ten sam komputerek i w tym momencie mam Toshiba-Samsung 60GB. Cichy, niedrogi i przede wszystkim się nie grzeje tak jak oryginalny Travelstar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a moglbys go przetestowac hdtach ciekaw jestem jakie uzyskuje predkosci na tym komputerku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...