Macieqqq Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Prosze o opinie, sugestie... MOBO: Asrock 939Dual-SATA2 CPU: Athlon 64 3000+ Venice BOX RAM: DDR Kingmax Hardcore 500 MHz ZASILKA: Modecom MC-350ATX 2.0 PFC Razem: ~840żl - to jest MAX Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ooooo znowu ten sam asrock, znowu venice 3000+ Wystarczy przejrzec kilka stron dzilu co kupic i na 100000% natrafisz na podobny topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zestaw ok, ew. wersja na AM2, koszt równy 861zł (proc A64 3k+, mobo ASRock AM2XLI-ESATA2, ram Goodram PRO 512mb 800mhz, zasiłka ta sama). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) ja bym to na am2 bral - pamieci lepsze, a am2 bardziej przyszlosciowa... tylko jesli masz grafike na agp to jest problem:) albo jak dobre ddry 1 to tez moze szkoda wymieniac i lepiej 939 wziac Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez homzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No wlasnie nie mam kasy na grafe, a bede mial tymczasowa od kolegi na AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no to bierz jakiegos asrocka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ja bym to na am2 bral - pamieci lepsze, a am2 bardziej przyszlosciowa...tylko jaka to przyszłość?? jak już są zapowiedzi AM3 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ale am3 ma byc kompatybilne z am2 jakos... a ddry2 tez sie przydadza... nawet jakby ktos na conroe kiedys chcial przejsc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tylko jaka to przyszłość?? jak już są zapowiedzi AM3 :angry: procki z am3 maja pasowac na plyty z am2 ?? chyba ze mi sie cos pomylilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ale am3 ma byc kompatybilne z am2 jakos... a ddry2 tez sie przydadza... nawet jakby ktos na conroe kiedys chcial przejsc;)To po co w takim razie wprowadzać AM3?? jak z trego wynika że AM2=AM3 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 bo nowe am3 ma pracowac z ddr3... ale z ddr2 chyba tez... jesli ja dobrze newsy rozumiem http://pclab.pl/news20869.html http://www.in4.pl/komentarze.htm?news_id=10238&kbt=N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tylko jedno mi się nasuwa panowie z AMD są *****. Tylko kase wyciągać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Hmmm, wiec chyba wybiore s939, bo chyba jeszcze za wczesnie na przesiadke na AM...? A chyba s939 tak szybko nie "odpadnie"... Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...