heryf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) j.w wymiana kosci GeIL 512MB PC-400 CL2.5 tylko na co ? osobiscie mysle nad czyms z tego 1 2 3 "stara" kostka na aukcje :lol2: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja bym na twoim miejscu brał albo ocz albo patriot bo z tego co widze to na twojej mobo za wiele na tych bh-5 nie osiagniesz Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) 4 5 Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 moze jestes zainteresowany tym co mam w podpisie za 500zł z kosztami przesyłki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jasne ze jestem zainteresowany, prosze jeszcze o jakies wypowiedzi i pomoc w dokonaniu zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jasne ze jestem zainteresowany, prosze jeszcze o jakies wypowiedzi i pomoc w dokonaniu zakupu pmka poszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) czy juz nikt sie nie wypowie ? ktore z tych pamieci oplaca sie wziac najbardziej ? a moze ktos da jakas inna propozycje Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 poczytaj sobie o mushkinach na xsie to bedziesz wszystko wiedzial :) naprawdemogeje goraco polecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zdecydowalem sie na takie pamiec klik mam nadzieje ze nie bede zalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobre sa fajne ale nie za ta cene!!! W ESC.pl masz je za 390zl!!!!! nie przeplacaj!! EDIT: Widze ze juz je kupiles :-/ dales za nie 40zl za duzo :P Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 i tak juz za pozno bo kupil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) no troszke za pozno :/ i chyba cena jednak jest inna klik Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 oo podrozaly :P jak patrzylem 3 dni temu to bylo po 390zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...