Nick126 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam na plycie odcinki pewnego serialu. Ogladnalem 2 pierwsze i bylo ok, w nastepnych dzwiek jest szybciej niz obraz. Dlaczego tak sie dzieje? Nie jest to wina plyty, poniewaz jak zrzucilem na dysk to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jest parę możliwości. Po pierwsze przed włączeniem odcinka #3 zwolnij mak. ramu, wyłącz zbędne programy itd. Ja oglądając coś na kompie ze 128mb sdr mam ten sam problem. Chcoiaż tu np. pomogły inne codeki. Na instalki.pl jest paczka FFD Show, zassaj je i zainstaluj. Przy odtwarzaniu powinieneś mieć dwie obok zegara na tray'u, kliknij na tę od video, chyba pierwsza od prawej. Odznacz tam wszystkie haczyki (jeśli jakieś są) oprócz subtitles jeżeli używasz :) Możliwe że pomoże. Po prostu albo masz mało ramu, albo wolnego ogólnie kompa, albo pozostałe odcinki są zakodowane innym codekiem i nowa paczka może pomóc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Przejedz je virtualdubem moze znajdzie jakies problemy i je naprawi :) Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) zainst. ffd show i narazie chyba wsi ok ;) zobaczymy podczas ogladania edit: teraz drugi odcinek zaczynam i znów głos szybciej obraz później ;/ edit2: wyglada na to ze co drugi odcinek się głos pieprzy :( co jest grane?? Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 co jest ? s[ciach!]***y odcinek ot co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 y...y co? bo nie umiem sie domyślec :P pytałem kolegi i u niego takie coś nie występuje. cos musze miec z kompem nie tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...