wampir Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Potrzebuje na terenie katowic zamowic jakis ciekawy bukiet kwiatow (a pozniej zeby go ktos dostarczyl) do adresata a raczej adresatki :D Akcja musi byc przeprwadzona szybko i sprawnie i profsjonalnie (dostawa do powaznej instytucji) . Znacie jakies kwiaciarnie ktore dostarczaja bukiety ewentualnie kto moglby zostac powiernikiem w tej sprawie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=po...atowice&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 szukaj kwiaciarni ze znaczkiem "interflora - poczta kwiatowa" lub cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja jestem z Opola i zalezaloby mi na tym zeby nie wydac tez za duzo, albo jak wydac to zeby byl efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Interflora - mają sieć współpracujących kwiacirni w całym kraju. Dzwonisz i mówisz o jakie miasto chodzi. Można płacić kartą. Korzystałem kiedyś gdy mocno nabroiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tyle ze za ya sama kase co zapalcisz w interflorze kupilbys 4 takie bukiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mój ojciec był kiedyś na delegacji jak mieli rocznicę ślubu więc zadzwonił do firmy żeby kupili dla niego bukiet i wysłali taksówką. Taksiarz nie miał nic przeciwko... A jak efektownie! Jeśli jesteś zainteresowny to mogę ci podać nr. tel do świetnej kwiaciarni w Świętochłowicach (10 km od katowic) która jest w w/w sieci. Jak jesteś chętny to pisz;) Bukiety mają rewelacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 kiedy potrzebujesz to dostarczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 W sumie to termin nie jest okreslony. Problemem jest jaki bukiet wybrac ...ale stres :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...