ulu Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Kurczak zapiekany w sosie z papryczek chili. Ostre i dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelina Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 widziałam ostatnio taki ostry sosik z torebki.. ciekawe czy by was zadowolił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Ostatnio z Austrii dostałem papryczki. Orzesz ty. Moja żona tylko ugryzła i oczy w słup. A ja seryjne po 3 szt, srałem piekłem Edytowane 11 Lutego 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 jadlem takie "czuszki" z czech... ostre jak diabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ja dzisiaj zamówiłem sproszkowaną Jolokie i Ass Reaper'a. Jak dojdą przekażę relację z placu boju ------ Oto gwoździe programu Ass Reaper - przyozdobienie butelki już zdradza co nas czeka po jego skosztowaniu. Po otwarciu wystarczyła mała kropla aby rozpalić w ustach ogień. Smak i konsystencja bardzo dobra. Zastanawia mnie tylko jak na YT ludzie potrafią zjeść jedną łyżkę stołową tego sosu Ja wymiękłem po kilku kroplach Mała ciekawostka - na sosie znajduje się informacja że nie nadaje się do bezpośredniego spożycia i że należy być ostrożnym podczas korzystania Bhut Jolokia - OMG! Wystarczyło powąchać i już nozdrza czuły co się będzie zaraz działo. Podobnie jak przy sosie - wystarczy na prawdę odrobinka żeby było gorąco. Zapach papryki bardzo miły, w smaku czuć owocową nutkę. Ponad 1mln w skali Scoville'a robi swoje. Edytowane 27 Lutego 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...