°°° Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam czy ta karta będzie działać na Płycie Asrock Xli esata2 ?? http://allegro.pl/item119375692_gigabyte_g...56bit_box_.html Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Do poprawnego działania potrzebna jest płyta obsługująca Sli - jeżeli to mobo wspiera to nie powinno byc problemów. Swoją drogą po co Ci ten szrot? 7600Gs 256 Mb Galaxy Zalman roznosi je na strzępy a jest w tej samej cenie Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgodzę się z przedmówcą, za tę kasę tylko 7600 Galaxy Zalman 256mb :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Własnie, daj spokoj, ta karta to tragedia, bierz 7600GS DDR3 i będzie wydajniej i "normalnie" a nie jakies Frankenstein'y :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Własnie, daj spokoj, ta karta to tragedia, bierz 7600GS DDR3 i będzie wydajniej i "normalnie" a nie jakies Frankenstein'y :Paz taka zła ta karta to nie jest :lol2: :D ale też bym wybrał 7600GS bo lepiej na tym wyjdziesz na pewno:P a jak co to ją sobie w przyszłości wepniesz w SLI choć zapewne i to się nie bedzie opłacało :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh też bym tak chciała, ale ja ją dostaje tak powiedzmy za flache czystej ;) więc się opłaca, hmm a za ile bym tą kartę mogła opylić ?? wtedy bym dozbierała do 7600Gs i lajcik ;) Pozdrawiam. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez HEROINE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Heh też bym tak chciała ,ale ja ją dostaje tak powiedzmy za flache czystej ;) więc się opłaca, hmm a za ile bym tą kartę mogła opylić ?? wtedy bym dozbierała do 7600Gs i lajcik ;) Pozdro.Popatrz na ceny w sklepach i na allegro - wyciagnij z tego średnią. Jak dla mnie to 400-450 zl jak ktoś da to niech zabiera i dooowiiidzeeeenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ok. Dzięki :D , mam tą kartę , ale do kompa jej nie wkładam :D , karta jest nowa :wow: sprzedaje ją :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ok. Dzięki :D , mam tą kartę , ale do kompa jej nie wkładam :D , karta jest nowa :wow: sprzedaje ją :Dno i racja :D kupisz potem coś dudo lepszego...pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...