Skocz do zawartości
°°°

2x Gf 6600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Do poprawnego działania potrzebna jest płyta obsługująca Sli - jeżeli to mobo wspiera to nie powinno byc problemów.

Swoją drogą po co Ci ten szrot? 7600Gs 256 Mb Galaxy Zalman roznosi je na strzępy a jest w tej samej cenie

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie, daj spokoj, ta karta to tragedia, bierz 7600GS DDR3 i będzie wydajniej i "normalnie" a nie jakies Frankenstein'y :P

az taka zła ta karta to nie jest :lol2: :D ale też bym wybrał 7600GS bo lepiej na tym wyjdziesz na pewno:P a jak co to ją sobie w przyszłości wepniesz w SLI choć zapewne i to się nie bedzie opłacało :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh też bym tak chciała, ale ja ją dostaje tak powiedzmy za flache czystej ;) więc się opłaca, hmm a za ile bym tą kartę mogła opylić ?? wtedy bym dozbierała do 7600Gs i lajcik ;) Pozdrawiam.

Edytowane przez HEROINE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh też bym tak chciała ,ale ja ją dostaje tak powiedzmy za flache czystej ;) więc się opłaca, hmm a za ile bym tą kartę mogła opylić ?? wtedy bym dozbierała do 7600Gs i lajcik ;) Pozdro.

Popatrz na ceny w sklepach i na allegro - wyciagnij z tego średnią. Jak dla mnie to 400-450 zl jak ktoś da to niech zabiera i dooowiiidzeeeenia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi