Fisher Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam! Moj brat potrzebuje kupic nowa grafe! ma na to 330zl razem z kosztem pzresylki. Co byscie polecili w tej cenie?? Najlepiej zeby byla nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 to moze 6600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tez wlasnie o niej myslalem! Jeszcze jakies propozycje bo to chyba jedyna madra :P chyba ze x700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Warto dołożyć do: 1. Leadtek 6600 2. X700 Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wiem ze warto ale on nie ma juz jak dolozyc:/ hyba zrobimy tak ze kupimy jakiegos 9700PRO a lepsza grefe dopiero jak bedzie kupowal nowego kompa. Co bedzie lepsze TO! czy TO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Oczywiście 9800, szczególnie że to żaden Medion tylko czysty ATI. Daję rękę, że da sie je wykręcić na 9800Pro. Wydaje mi się, że w tej cenie to niezła oferta, a jakby było coś nie tak to jest miesiąc gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nie kupuj 9800pro kup coś z nową technologią :) najlepiej 6600 np http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GAINWARD+PP+U1780 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a co byście powiedzieli na gf 6600 gigabyte @ sparkle z super chłodzeniem pentgram xc80alcu 128/128 karta kręci się miodnie gpu 400@500 memy 500@700 czy wspomniałem że karta ma jeszcze praktycznie rok gwarancji i te chłodzenie jest warte 70zł jest bardzo ciche i wydajne jakby co zapraszam na gg 7250273 pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wiem ze warto ale on nie ma juz jak dolozyc:/ hyba zrobimy tak ze kupimy jakiegos 9700PRO a lepsza grefe dopiero jak bedzie kupowal nowego kompa. Co bedzie lepsze TO! czy TO! Oczywiście 9800, szczególnie że to żaden Medion tylko czysty ATI. Daję rękę, że da sie je wykręcić na 9800Pro. Wydaje mi się, że w tej cenie to niezła oferta, a jakby było coś nie tak to jest miesiąc gwarancji. No nie powiedział bym tak że oczywiscie, R9700Pro będzie jednak wydajniejszy pozatym ma większe taktowania pamięci, widziałem pare wykresów i R9700Pro jednak wygrywał, aha i w.w radka z całego serca polecam!! wiem bo mam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Mój kumpel sprzedaje karte - Gf 6600 od Gigabyte'a 256/256 Silent Pipe, która ma jeszcze 1,5 roku gwarancji. Jak coś to PW. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jeśli nie zależy Ci na czasie, to za tę cenę na allegro powinieneś wyrwać GeForce 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Teraz mi o tym mowice juz zamowilem r9800 128/256 :P Ale nie chce mi sie tego odkrecac :P moj brat i tak bedzie zadowolony z pzresiadki z 9200se :P Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) szkoda bedzie trzeba mojego gf sprzedac na allegro i placic zbedna prowizje moze jednak sie zdecydujesz ps czy masz gware ps2 pomysl jakiego wyjca tam będziesz miał może jednak warto trochę odkręcić? Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja uważam, że Fisher15 zrobiłeś bardzo dobrze. Pięknie wykręcisz sobie tego radzia i podszkolisz brata ;) Dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja uważam, że Fisher15 zrobiłeś bardzo dobrze. Pięknie wykręcisz sobie tego radzia i podszkolisz brata ;) Dobry wybór.Tak zajebiście wręcz zrobił :mur:, mógł kupić za 50zł drożej 6600 z dużo nowszą technologią - pozatym dużo lepsza karta i więcej fps w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 nie tak ostro :blink: nie prawda :] z tym dużo i dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tak zajebiście wręcz zrobił :mur:, mógł kupić za 50zł drożej 6600 z dużo nowszą technologią - pozatym dużo lepsza karta i więcej fps w grach Zajebista po prostu jest ta technologia, a 6600 to po prostu kosmos w porownaniu z kiepskim 9800pro. A potem sie zbudzilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No i mam juz tego 9800. Przez system wykrywany jest jako 9800PRO Moj brat jest bardzo zadowolony bo wkoncu moze normalnie pograc w swoje ulubione gierki :P W sobote biore sie za o/c tej karty :D PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 no przepasci w wydajnosci miedzy 9800pro a 6600 nie ma zbyt wielkiej i mozna sie klocic o to http://egielda.com.pl/?str=art&id=450&action=all chociaz wydaje mi sie ze za 330zł moja karta to dobry wybór zwazywszy na fakt na gwarancje i dobre OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No z checia bral bym twoja karte le napisales to za pozno i z przesylka bylo by to 345zl a ja zalatwilem sobie z tym kolesiem poza allegro za 290 z pzresylka ;] Ale dzieki za propozycje bryken szkoda ze troszke za pozna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) spoko nie gniewam sie no dla ciebie byłoby 330zł z przesyłką mam nadzieje ze radek się sprawdzi i ktoś także kupi moją karcioszke:) Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wedlug mnie chlopak dobrze zrobil :-P :-P GF 6600GT >R9800pro>GF6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a ja zalatwilem sobie z tym kolesiem poza allegro za 290 z pzresylka ;]kamikaze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No to czekamy na wyniczki w OC :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 kamikaze :lol:Dlaczego tak uwazasz ?? Karcioszka swietnie dziala, zadnych problemow. nowka sztuka, pieknie zapakowana. Wiec jestem zadowolony. Szkoda ze bryken sie za pozno odezwal bo bym wziol od niego :wink: W sobote biore sie za o/c tej karty. Napisze w tym temacie jak wypadla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ja tez zazwyczaj kupuje poza allegro jak jest ktos z forum albo ma duzo pozytywow zawszet taniej ps fisher porownaj do swojej bo wkoncu masz 6600 w sigu moze troszke inna platforma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 nom brat ma axp 2000+ 1.5@1.8 512 ram :P raczej wypadnie slabiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dlaczego tak uwazasz ?? Bo się pare razy naciąłem na allegro (5) i musiałem nawet z PKU korzystać - takie coś jak mówisz - owszem ale tylko odbiór osobisty plus sprawdzenie jak toto działa :] a naprawde nie kupowałem jakoś strasznie dużo rzeczy - ot grafa, zailacz, ram i p[ciach!]ły do chłodzenia na przykład na tym gościu ( miał jednego nega-sprzed roku jak kupowałem i kilkaset tranzakcji ) więc poza allegro bym sie po prostu nie odważył :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No nie powiedział bym tak że oczywiscie, R9700Pro będzie jednak wydajniejszy pozatym ma większe taktowania pamięci, widziałem pare wykresów i R9700Pro jednak wygrywał, aha i w.w radka z całego serca polecam!! wiem bo mam :-P No tak ale 9700Pro to ciągle tylko R300. Na dobrze wykręconym R350 i do tego pamięciach (najsłabsze co było na tych 9800 to chyba 3.0ns) podkręconych conajmniej do 660MHz (a pewnie polecą wyżej) można już poszaleć ;) Zważając no to, że chłopak chciał mieć przyzwoitą kartę w jak najniższej cenie i jak zauważyłem nie chciało mu sie za bardzo polować na super-okazję na allegro, która mogła sie nigdy nie pojawić wybór, którego dokonał był dobry. Chociaż wiadomo, że 6600, które oferowaliście troche po czasie byłby lepsze. Najważniejsze, że brat jest zadowolony :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dlugo to trwalo ale wkoncu wybralem sie do brata :) wzioslem sie za jego karte i wynik ( jescze pewnie bym wyciagnol ale brat nie chcial :P ) to : ATI radeon 9800 128/256: 324/290@410@320 Niestety nie mam screenow ale mozecie mi wiezyc ze ten wynik to prawda ;] Jeszcze powalcze z nia ktoregos dnia ;] PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...