Geralt18 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mam pytanko, jaka płyte byście polecili konkurencyjną do Abita NF7. bo nowej to raczej juz nie kupie a uzywanej to jakos nie chce za bardzo prosze o modele innych producentow (Asus, Gigabyte), bo niestety nei wiem co oprucz tego boskiego Abita jest dobre z góry dzieki. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 nowej plytki pod socket a to juz chyba nie dostaniesz tak latwo ;) no ale wiadomo :D ja Ci polecam Asusa a7n8x-e. Naprawde mila plytka ;) wspominam ja bardzo dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 nowej plytki pod socket a to juz chyba nie dostaniesz tak latwo ;) no ale wiadomo :D ja Ci polecam Asusa a7n8x-e. Naprawde mila plytka ;) wspominam ja bardzo dobrze :D miałem i szczerze polecam, ta płyta ma wszystko co potrzebne :] heh dziś ją psrzedałem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil-bart Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Może ta dobre OC na niej zrobisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Może ta dobre OC na niej zrobisz :DMiałem tą mobo kiedyś w czasach socket A i była nadzwyczaj dobra, OC Durona 1800@2250 bezproblemowe :) Soltek w tym modelu pokazał klase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A może Epox 8RDA+ albo 8RDA3+ :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ASUS A7N8X Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Soltek lub Epoxy podane powyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 podlacze sie do tematu, co sadzicie o msi k7n2 bo zamierzam kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Również jestem za Epoxem 8RDA+ lub 8RDA3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Również jestem za Epoxem 8RDA+ lub 8RDA3+no własnie a czym różnią się to dwa Epoxy??? i czy plus znaczy że ta płyta ma SoundStorma??? bo tu na forum nie ma tak ładnego zestawienia wersji tych płyt jak dla Abita NF7 i Asusa A7N8X licze na pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) A moze Abit, ale AN7?? Ostatnio taka sprzedalem za 3 stowy wiec towarek chodliwy :D Co do 8rda3+ to padly mi sztuki, wiec nie polecam. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 odnośnie 8rda+ to nie ma SAta 9rda3+ ma Sata i inne bzdety obie mają soundstorma poza tym lepiej ci socket 754 brav gigabyte k8ns i semprona 2500 mobo 140zł proc 160zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a mam jeszcze pytanko. czy Abit AN7 ma SoundStorma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) a mam jeszcze pytanko. czy Abit AN7 ma SoundStorma??? Od tej plyty to sie zaczelo. Chyba jedyna, ktora ma SS oficjalnie i bez zadnych kombinacji w sterach. Ale nowej i tak nie kupisz, za to dluga gwarancjz jak najbardziej. Taniej jak za 250zł tez niestety nie dostaniesz. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...