Skocz do zawartości
wisnia666

Pompka Cpc

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że moja pompka odchodzi chyba do krainy wiecznego odpoczynku muszę znaleźć coś niezbyt drogiego i w miarę cichego. Znalazłem na allegro coś takiego: http://www.allegro.pl/item119318705_pompa_...4_dni_p250.html Pompkę tą sprzedaje nasze kochana firma CPC.. Miał może ktoś doczynienia z tym dokładnie modelem? Ma dużą zaletę, bo jest zasalana z 12V podobno. Trochę się waham czy zostać królikiem doświadczalnym, bo są tą samą kasę mogę mieć sprawdzonego atmana. Co myślicie o tym wynalazku?

Edytowane przez wisnia666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wolał atmana, ta z CPC ma wydajnoś 350l\h wiec to mało :) zależy co masz w WuCecie :) bo ta chyba wiele nie pociągnie .

Edit: Albo jak coś to kup dwie :lol: :)

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

Ja bym wolał atmana, ta z CPC ma wydajnoś 350l\h wiec to mało :) zależy co masz w WuCecie :) bo ta chyba wiele nie pociągnie .

Edit: Albo jak coś to kup dwie :lol: :)

U mnie ma ciągnąc dwa bloki z rezem 5,25" i nagrzewnica od tico (potem rekorda)

Jestem pewny ze da rade. Wystarczy ją tylko mondrze umiejscowiw układzie zeby nie była na samym dole, albo na samej górze. Bedzie u mnie poprostu po środku, przyklejona do boku budy. Nad nią rez, z którego będzie ciągnac, wiec nie powinna stwarzac problemów. Niestety z powodu wyjazdu, pompka bedzie testowana dopiero po zjezdzie w gdańsku, czyli na sam koniec wakacji dotrze do mnie.

PS. Topic do zamkniecia. Jak ktos ma pytania, niech pisze we wczesniejszym topicu. Tam jest wiecej cennych informacji.

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...