moadip Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jak w temacie mam gainwarda gf 6600gt na pcie i zastanwaiam sie nad wymiana chlodzenia, znaczy sie juz postanowione ze zmienie tylko kwestia na jakie... zastanawiam sie pomiedzy: zalmanem vf700-ALCu a revolteciem graphic freezerem jak to sie bedzie sprawowalo w praktyce prosze o wasze opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja polecam VF-700 AlCu. Cichy i wydajny. Wiem bo sam uzywam :] Ale jak kupować to z Allegro, ja za 62zł swojego kupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil-bart Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) A może Accelero? Bardzo chwalą to chłodzonko :-P Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Evil-bart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Accero jest pod Ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A może 2261980[/snapback] Accero jest pod Ati jest tez pod nv ale na 6800/7800 i 7900gtx rowniez polece zalmanka, mialem go na 6600GE i teraz zbieram checi, zeby zamontowac go na 7300gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Z własnego doświadczenia polecam Zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Również polecę Zalmana. Wysoka jakość wykonania, wydajność i cisza. Jednak cena 87 zł za model AlCu to zdecydowanie za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...