thunder_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam mam pewien problem. Chciałbym, żeby kolory linków w menu (które jest wszczepione poprzez include ) były inne niż te które są w samym tekście. Nie wiem jak to zrobić. Zawsze wychodzi mi w obu miejscach ten sam kolor. Podejrzewam, że trzeba tu wykorzystać style domyślne, ale to tylko podejrzenia. Proszę o pomoc pozdrawiamthunder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 <a class="inny">tekst</a> styl: a.inny:link{ color: inny_kolor;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 <a class="inny">tekst</a> styl: a.inny:link{ color: inny_kolor;} WIELKIE DZIĘKI :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...