MaZZeo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Kumpel chce kupić sobie nowego kompa, a ma karte AGP ( 6600GT ) i chce kupić Athlona 3500+ + jakąś płytkę z AGPx8 pod niego. Ale nie wiem co mu poradzić znalazłem jedynie takie: MSI K8T Neo2-F Via K8T800 --> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1...;szerokosc=1257 Gigabyte GA-K8NSC-939 --> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30034 Nie wiem, jest coś jeszcze wartego uwagi? Jest jeszcze Asrock dual-sata ale nie chce combo PCI-E z AGPx8. Na płytę max 300zł Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A może ASROCK K8 939Dual SATA2 za 215 zł ? Ma AGP 8X i PCI-Express 16X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja sądzę, że najlepszym wyborem będzie asrock. Bardzo ciężko jest dostać płytę pod s.939+AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ehh no ale nie wiem w sumie, mimo wszystko Gigabyte albo MSI to jednak pewniejsze firmy są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 powiem tak: gigabyte msi oraz asrock do zaufanych i porzadnych mobo wg mnie nie naleza....... asrock dualsataII bedzie jednak najlepszym rozwiazaniem ;) a jak nie asrock to juz tylko msi k8n neo 2 platinum (to jest zaufana msi;)) albo dfi lanparty nf3 ultra-d ktora troche kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ehh no ale nie wiem w sumie, mimo wszystko Gigabyte albo MSI to jednak pewniejsze firmy są... Jesli faktycznie musi być s.939+agp, to dla mnie płytami wartymi uwagi są: 1. MSI K8N Neo2 Platinum 2. EpoX 9ND3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mógłbym prosić o bezpośredni link do tych płyt MSI i Epoxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Masz opisy w dziale o athlonach Wszystkie plyty dokladnie opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Też polece asrocka ale troche mnie zaczyna już wk... ta płytka, uprzedzam że lubi cyrkować i to bardzo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) no właśnie, boje się takich cyrków z tym asrockiem... poza tym czy agpx8 i PCI-E na tej płycie działają bez zastrzeżeń? Aha, od razu mówię, że nie do o/c. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 mam asrocka i działa rewelacyjnie tylko trzba wgrać najnowszy bios i jest ok, nawet na delikatny overcloking pozwla bez żadnych modów, z modami pomyka każdy procek jak szalony, dadatkowo wyniki na agp lepsze jak na dfi 250gb, teraz zmieniam kartę na pci-e i z tego co czytam to też brak problemów, jednym słowem asrockowi w końcu coś się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ta płyta jak najabrdziej nadaje sie do OC (wyniki w sygnaturce) jest wydajna i wogóle, ale zdażają sie modele które troche cyrkują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No dobra, a jakby nie patrzeć na tego asrocka, to co by było lepsze? Ja jestem jednak za Gigabytem, znajomi mają takie płytki i są bardzo fajne. A Epox jest za drogi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 DFI LP NF3 ale uciążliwa jeśli chodzi o oc i bios. Ja też powiem że asrock albo epox, gigabyte jest dla mnie czymś na co można zwracać uwagę tylko wtedy jeśli nie chodzi o oc*. *-mowa o płytach na 939, nie mówię o nowym gb pod conroe ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Więc biorę Gigabyte, bo o/c mnie kompletnie nie interesi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Więc biorę Gigabyte, bo o/c mnie kompletnie nie interesi icon_wink2.gifNa Twoim miejscu brał bym asrocka, nie ma problemu z przejściem na pci-e i karty są tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No ale boję się tego asrocka, niedawno dopiero dowiedziałem się o tej firmie, a wcześniej robiła jakieś [ciach!]a... wiem że to dobra płyta, ale jednak wolę coś bardziej pewnego. A co do PCI-E to przy zmianie opchnę tą płytę i kupię coś na PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A co do PCI-E to przy zmianie opchnę tą płytę i kupię coś na PCI-E.Bez sensu, to jest najlepsza płyta asrocka jaka została przez nich zrobiona, a to co zacytowałem, stracisz na tym kasy, szkoda by było. Poczytaj temat o tej płycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 najlepsza może do o/c, a to mnei mało obchodzi... widziałem temat o tej płycie, były zarówno pochwały jak i problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 najlepsza może do o/c, a to mnei mało obchodzi... Zrozum jesli jest dobra do OC to tym bardziej bedzie dobra bez OC.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 najlepsza może do o/c, a to mnei mało obchodzi... widziałem temat o tej płycie, były zarówno pochwały jak i problemy.Najlepsza w sensie od tego producenta, któremu nie udało sie z wcześniejszymi płytami na inne sockety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 najlepsza może do o/c, a to mnei mało obchodzi... widziałem temat o tej płycie, były zarówno pochwały jak i problemy.Bierz asroczka, polecam bez jak i z OC. Po prostu płyta jak za tą cenę to cud, miód, orzeszki :D No i w przyszłości spokojnie zmienisz grafikę na PCI-E bez zmiany płyty głównej co znacząco jak wiesz zmniejszy koszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dobra, ale ja nie chcę Asrocka, bo mi się nazwa firmy nie podoba, to co wtedy byście mi polecili? Naprawdę wolę coś pewniejszego, a asrock dual-sata nawet nie ma u nich na stronce, są jakieś starsze modele i wersja sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 to zamow z innego sklepu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...