Venomo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam, otoz przed chwila dostalem Core 2 Duo e6300, ktorego mam zamiar wsadzic na plyte asrocka 775dual-vsta... problem polega na tym ze zaczolem przejmowac sie zasilaczem jaki mam... tj. "Ultra-Media 400W"... narazie nie bylo z nim wiekszych problemow (komp z podpisu, 3 resety w ostatnim miesiacu, chodzil 16h/dzien, a pozatym bylo bardzo goraco wiec zasilacz niekoniecznie mogl byc powodem). I teraz pytanie: Czy mam dozbierac, kupic lepsza zasilke i dopiero wlozyc nowego proca?(to troche czasu zajmie...) Czy moge bez obaw dzialac na tym ktory mam teraz? Jesli dane z tabliczki na zasilaczu sa jakakolwiek pomoca w odpowiedzi na pytania to moge ja przepisac. serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wiesz podlaczyc mozesz, pochodzic to moze ale nawet mozesz nie zdazyc sie nacieszyc intelem a juz sie z nim pozegnasz proponuje jednak zakup zasilacza bo szkodaby bylo utracic takiego proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 1. Podaj resztę konfigu, nie będziemy wróżyć. 2. Jesteś samobójcą czy co? Na tym byle czym chcesz stawiać sprzęt za grubą kasę? 3. Jak najszybciej postaraj się o coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ad1. chodzi o kompa czy o zasilacz? ad2&3. ten zasilacz tylko chwile bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wazne, ze na chwile, moze nawet eksplodowac przy starcie kompa, jarajac calego konfiga C2D i zasilka noname, a dokladniej jakis shit Ultra-Media czy cos takiego, hmm... (kamikaze :P) Nie podlaczaj tego, kup nawet Fortrona za 50 zl, na ktorym bedziesz mogl bezpiecznie uzywac tego kompa, jak Ci podpasuje, to nawet moze zostac na stale (ale podobno sa glosne) Oszczedzic 50 zl dla konfigu za 1.5k zl jak nie wiecej? Pff... Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 moze nawet eksplodowac przy starcie kompaTo właśnie miał autor tematu na myśli pisząc "ten zasilacz tylko chwile bedzie" @Venomo troszkę więcej konsekwencji :wink: ten zasilacz tylko chwile bedzie Czy mam dozbierac, kupic lepsza zasilke i dopiero wlozyc nowego proca?(to troche czasu zajmie...) to w końcu na ile ten zasilacz? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tydzien, gora dwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja używałem codegena 300W przez 2 lata. Innym pali się po 2 godzinach. Przy beznadziejnych zasiłkach nie ma reguły, niektóre będą chodzić przez kupę czasu, a inne wcale. Podłączasz na własne ryzyko, nikt Cię nie zapewni, że ta zasiłka nie padnie z resztą sprzętu przez ten tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...