lukaszex Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Otóz zamierzam kupic kamere cyfrową do 1700zł. Na oku mam model SONY DCR HC44E za 1 689 zł. Czy ta kamera jest godna polecenia czy moze lepiej wybrac inną. Proszę podawać swoje propozycje. Z góry bardzo dziekuje za ODP. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja tak po nazwac sie nie orjentuje, ale mi najbardziej przypadał do gustu Sony z mini DVD, gdzie po nagraniu filmu nie trzeba sie bawic w przegrywanie na kompa tylko wyciagamy gotowy filmik i mozemy ogladac ;) Tak na szybko znalazłem podobny model TUTAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Trzeba tylko pamiętać, że ze względu na kompresję jakość obrazu nagranego na DVD będzie znacznie gorsza niż na miniDV. A zgranie z kamery na komputer i prost montaż to naprawdę żadna filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgadzam sie z szymku. Sony robi generalnie jedne z najlepszych kamer, ale i jemu zdazaja sie marne modele. Najlepiej popatrz na: http://www.camcorderinfo.com http://www.dvinfo.net/conf/ http://www.supervideo.com/dvnews.htm Poza tym google.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Czyli uważacie, ze najlepszym wyborem bedzie kamera z miniDV. Na dzień dzisiejszy kupiłbym SONY DCR HC44E. Może ktoś z forumowiczów posiada ten model i mógłby napisać jakie tak kamera ma wady i zalety. Jeżeli ktoś uważa, że jest lepsza kamerka w tym segmencie cenowym niech pisze :-P . Bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 nie kupuj Sony, ich tansze modele o dupe rozbic. Tak samo jak chodzi o jakosc to tylko kaseta minidv. W tej cenie dostaniesz Panasonica z tym systemem 3 ccd model bodajze gs75 . Sony nie ma do niego startu (w tej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 CZyli SONY DCR HC44E mam zupełnie przekreslic :blink: ??!! Teraz zastanawiam sie nad Panasonic gs75 lub gs180 i nie wiem co wybrac... :-| Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A może ktoś z forumowiczów zna jakąs fajną stronkę gdzie w takim uproszczeniu i w formie skodifkowanej byłby przedstawiony taki FAQ, który wskazywał by konkretnie na co zwrócić uwagę, wraz z parametrami, jakoś nie potrafie zbytnio czegoś takiego znaleźć, bo albo są wybrakowane, albo sprzed kilku lat Aha interesuje mnie ver Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Którą kamere byście brali SONY DCR HC44E czy panasonic nv gs180. Nie wiem co wybrać... Może jest inna lepsza kamerka w tym przedziale cenowym?? Prosze pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...