tsgs2 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 siemka :) ma ktos solucje do pokemon silver na gameboy color? :) ja juz proboje przejsc ta gierke poraz 10 i nie moge tego zrobic :( wiem, mozecie mnie uznac za idiote ale tak jest ;) a wiec prosze, jesli ktos ma link do takowej lub posiada prosze o przeslanie jej tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ehhhhhh http://www.gamefaqs.com/portable/gbcolor/game/446340.html na przyszłość www.gamefaqs.com ok?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 dzieki :) wiesz, nawet nie wiedzialem ze istnieje taka strona ;) po prostu nigdy nie szukalem zadnych inf dot gier :] mam nadzieje ze sobie poradze z angielskim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) witam posiadam solucję do pokemona gold i silver po polsku. chętnie się podziele. jakby co to pisac na gg albo pw. pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez misiu2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 siema. jednak taka solucja po angielsku to dla mnie za duze wyzwanie ;) prosilbym o cos po posku. a misia2099 jakos zlapac na gg nie moge, a na forum go nie ma wiec nie mam solucji :( pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Misiu najlepiej wrzuć tą solucję na sendspace/megaupload/rapidshare lub coś takiego [; Wtedy każdy będzie mógł sobie ściągnąć i ci nie będą szuszyć głowy na PW [; Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) witam sorka ze nie można mnie było złapać ale wyjechałem na troszke :) macie solucję tu aha jakby ktoś miał problemy ze sciągnięciem to spróbuje na rapida wrzucić bo jak próbowałem teraz to coś nie chciało :blink: a i jak ktoś nie będzie się mógł rozczytac to pisac pozdro P.S. Tutaj macie to samo tylko że na innym serwerze Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez misiu2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...