..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a wiec tak: mam electron 40AC.zamazalem mostki biala pasta silikonowa, nadmiar wyczyscilem i zalalowalem mostki.po godzinie wysuszylem suszarka , mostki NIE byly polaczone ze soba tzn wygladaly tak: IIIII. jestem happy wchodze do biodu , zmieniam moznik i NIC!! wszystko dziala normalnie tzn teraz mam zaklejone mostki klejem , mnozniki sie nie zmieniaja a proc normalnie smiga 8O co skopalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 eeee wszystko zrobiles dobrze! powinno dzialac :/ a nie masz jak zdjecia zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 teraz jestem u ojca w pracy a komp stoi w domu :( wszystko jest OK. mostki sa I I I I I, trojkacik kolo mostkow nie styka sie z nimi i L1 ktore jest wyryte :D na procku tez sie z niczym nie styka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 #$^^@#^#@ no to jak to mzoe nei dzialac??? qwa to jest jakies zagadkowe:P mzoe masz niepodkrecalnego proca, lub cos ci sie mobo wali :P kurde no.... ja nie wiem :/ faken co jest zle :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 mam MSI kt3 wiec z mobo jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja 5 razy próbowałem i za 4 i 5 razem to wyglądało po prostu idealnie [wypełniałem silikonówką a łaczyłem electonem] i [gluteus maximus]. Później wyczyśiłem i zablokował mi się mnożnik na poziomie 7.5 :PPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 [wypełniałem silikonówką a łaczyłem electonem] i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ja tez i qpa ;( a jak zmyc ten klej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 [wypełniałem silikonówką a łaczyłem electonem] i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ja tez i qpa ;( a jak zmyc ten klej?Ja to zdrapałem i to co zostało spirytusem doczyściłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ile suszyles klej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ee jaki klej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 electron :) tzn lakier a nie klej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Proca od razu do kompa wrzuciłem i poa jakiś dwóch godzinkach sprawdzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ja juz 3 razy probowalem i jak narazie odblokowalem wszystkie od 10,5 w dol a w gore mam tylko 12,5 ale jeszcze sie pomecze moze cos z tego wyjdzie a dziury po laserze zaklejam tasma klejacom mniej zabawy i szybciej sie czysci:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 po 4 razie mam wszystkie polowki :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Snap, nielepiej by bylo jakbys dal prock ado jubilera, powiesz co i jak ma zrobic, i bedziesz mial idealnie połączone, za cene okolo 15 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Snap, nielepiej by bylo jakbys dal prock ado jubilera, powiesz co i jak ma zrobic, i bedziesz mial idealnie połączone, za cene okolo 15 zetaE tam samemu większa radocha, przynajmniej u mnie tak było jak za 5 razem odblokowalem :D. Snap po porostu sa zle polaczone i tyle niedokladnie! To sie tak tylko wydaje, ze cacy wyglada a sprobuj ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, to lupa powiekszyc. Zreszta jak laczyles? Wszystkie z osobna? Ja jak tak probowalem to mi sie wszystkie nie chcialy odblokowac. To sie wkurzylem i zamalowalem wszystkie razem, a potem tylko je szpileczka rozlaczylem i TADA bum bum wszystkie byly :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja 5 razy próbowałem i za 4 i 5 razem to wyglądało po prostu idealnie [wypełniałem silikonówką a łaczyłem electonem] i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Później wyczyśiłem i zablokował mi się mnożnik na poziomie 7.5 :PPP. nieźle, ja jak kręciłem proca (jako że mam płytę ECS) musiałem przestawić mnośnik "na twardo" na mostkacniepamiętam ale chyba L3 czy L4 , to mnożnik miał się ustawić (zgodnie z instrukcja na www.ocinside.de)na 12 a ustawił sie na 12,5 - no ale że wszystko działa to nawet się ucieszyłem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor_24 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 oj stary aby odblokowac mnoznik to nalezy polaczyc wsztskie mostki w L1 wtedy bedziesz mogl to zmieniac w biosie, tzn maja wygladac tak IIIII, dokladne wiadomosci znajdziesz na stronie www.ocinside.de - good luck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 oj stary kaczor_24 to juz durgi taki Twoj post widze i leze ze smiechu :-). Potrafisz czytac? Bo zaczynam miec watpliwosci. A co do odblokowywania to mialem tak samo (no moze nie do konca) z Tbirdem 1000 Mhz :-) , wszystko bylo z cala pewnoscia polączone dobrze, a roznica polekałą na tym ze proc mial domyslnie 10 x 100, puscilem mu 9 x 100 to poszedl ale jak dalem cos po wyzej 10 to juz lezał i za cholere nie chcial pojsc wyzej. maks udalo mi sie 1050 mhz - nie stabilne. A przy kreceniu samym FSB dochodzic do 1333, moze po prostu masz taka serie :-/ <span style="color:red;">[ciach!]</span>ową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 oj stary aby odblokowac mnoznik to nalezy polaczyc wsztskie mostki w L1 wtedy bedziesz mogl to zmieniac w biosie, tzn maja wygladac tak IIIII, dokladne wiadomosci znajdziesz na stronie www.ocinside.de - good luckprzeczytaj IDIOTO moj pierwszy post w tym Topicu a pozniej sie wypowiadaj. naprawde nei wiedzialem ze trzeba polaczyc wszystkie mostki.jestes REWELACYJNY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...