Skocz do zawartości
..::SNAP::..

gdzie popelniam blad?odblokowaie XP

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec tak:

mam electron 40AC.zamazalem mostki biala pasta silikonowa, nadmiar wyczyscilem i zalalowalem mostki.po godzinie wysuszylem suszarka , mostki NIE byly polaczone ze soba tzn wygladaly tak: IIIII. jestem happy wchodze do biodu , zmieniam moznik i NIC!! wszystko dziala normalnie tzn teraz mam zaklejone mostki klejem , mnozniki sie nie zmieniaja a proc normalnie smiga 8O co skopalem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz 3 razy probowalem i jak narazie odblokowalem wszystkie od 10,5 w dol a w gore mam tylko 12,5

ale jeszcze sie pomecze moze cos z tego wyjdzie

a dziury po laserze zaklejam tasma klejacom mniej zabawy i szybciej sie czysci:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snap, nielepiej by bylo jakbys dal prock ado jubilera, powiesz co i jak ma zrobic, i bedziesz mial idealnie połączone, za cene okolo 15 zeta

E tam samemu większa radocha, przynajmniej u mnie tak było jak za 5 razem odblokowalem :D. Snap po porostu sa zle polaczone i tyle niedokladnie! To sie tak tylko wydaje, ze cacy wyglada a sprobuj ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, to lupa powiekszyc. Zreszta jak laczyles? Wszystkie z osobna? Ja jak tak probowalem to mi sie wszystkie nie chcialy odblokowac. To sie wkurzylem i zamalowalem wszystkie razem, a potem tylko je szpileczka rozlaczylem i TADA bum bum wszystkie byly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 5 razy próbowałem i za 4 i 5 razem to wyglądało po prostu idealnie [wypełniałem silikonówką a łaczyłem electonem] i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.

Później wyczyśiłem i zablokował mi się mnożnik na poziomie 7.5 :PPP.

nieźle, ja jak kręciłem proca (jako że mam płytę ECS) musiałem przestawić mnośnik "na twardo" na mostkacniepamiętam ale chyba L3 czy L4 , to mnożnik miał się ustawić (zgodnie z instrukcja na www.ocinside.de)na 12 a ustawił sie na 12,5 - no ale że wszystko działa to nawet się ucieszyłem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj stary kaczor_24 to juz durgi taki Twoj post widze i leze ze smiechu :-). Potrafisz czytac? Bo zaczynam miec watpliwosci.

A co do odblokowywania to mialem tak samo (no moze nie do konca) z Tbirdem 1000 Mhz :-) , wszystko bylo z cala pewnoscia polączone dobrze, a roznica polekałą na tym ze proc mial domyslnie 10 x 100, puscilem mu 9 x 100 to poszedl ale jak dalem cos po wyzej 10 to juz lezał i za cholere nie chcial pojsc wyzej. maks udalo mi sie 1050 mhz - nie stabilne. A przy kreceniu samym FSB dochodzic do 1333, moze po prostu masz taka serie :-/ <span style="color:red;">[ciach!]</span>ową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj stary aby odblokowac mnoznik to nalezy polaczyc wsztskie mostki w L1 wtedy bedziesz mogl to zmieniac w biosie, tzn maja wygladac tak IIIII, dokladne wiadomosci znajdziesz na stronie www.ocinside.de - good luck

przeczytaj IDIOTO moj pierwszy post w tym Topicu a pozniej sie wypowiadaj. naprawde nei wiedzialem ze trzeba polaczyc wszystkie mostki.jestes REWELACYJNY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...