pyrko Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 witam , poszukuje jakiegos klienta gg java ktory da sie uruchomi na moim telefonie samsung c100 , najchetniej w formie linku wap bo tylko tak moge zainstalowac aplikacje , milo by bylo gdyby to byl program przez kogos juz uzywany i uznany przez niego za godny uwagi (pomijam oczywiscie oficjalne mobilne gg , z racji kilkudniowego abonamentu;| ) prosze o jakies rady i pozdrawiam dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Papla, Jadu Gadu, Tam- Tam. Chyba najbardziej popularne. Przypuszczam, że nie powinno Ci sprawić problemu poszukanie tych aplikacji. BTW. ten temat chyba bardziej pasuje do Elektronika-> Telefony komórkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek1111 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) narcyz : masz program tam-tam albo kom kom na dysku jak tak to wyślij mi na meila wronek666@o2.pl (na stronie jest plik JAD który niechce mi działac i waży 1KB, a jest potżebny JAR ) albo wżuć na uploada żeby wszyscy mieli Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez wronek1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mam tylko Paple i to w telefonie, a nie na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...