unreality Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam !! Dla jasnosci - jestem w Anglii.Dzisiaj kupilem ten telefon (Sony Ericsson k510i) i mam problem bo najtaniej byl w Orange'u ale juz wczesniej kupilem startera O2 i raczej wolalbym korzystac z tego operatora. Ale w miescie nikt nie potrafi zdjac sim locka z tej komorki. Wszyscy mowia ze to jest zbyt nowy telefon i nie da rady :mur: Mysle ze jednak w Polsce mamy lepszych specjalistow w dziedzinie i cos juz wykombinowali .... Moze macie jakies namiary na soft i tego typu sprawy. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez unreality Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Samemu nic nie zrobisz. Potrzebujesz odpowiedniego sprzetu za kilkaset zlotych. Radze jeszcze raz sie po serwisach przejsc bo K510 az takim znowu problemem nie jest i generalnie problemow z odblokowaniem tego modelu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ..... w Polsce nie ma problemu to tego jestem wiecej jak pewien ale tutaj w Anglii to amatorszczyzna jest straszna , wszyscy rozkladaja rece i mowia ze nie ma takiej mozliwosci .... buehehehehe. No nic poczekam jeszcze troche czasu i znowu sie przejde i popytam amatorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 czy już można zdejmować simlocka z tego telefonu i czy jest jakiś domowy sposób ... (może jakieś linki do softu, itp) i czy polskie menu można łatwo wgrać także domowym sposobem. ps. dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...