maciejko1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam mam kartę Gigabyte Radeon 9550 128MB. Kupiłem sobie wentylatorki 40mm,50mm oraz 80mm i nie wiem jak je najlepiej zalozyc na radiator tak aby nic nie sciagac i nie robic dziur. Czy moglibyscie mi cos poradzic????? aha i gdzie musialbym go podlaczyc??? bo na karcie graficznej nie mam żadnego wejscia na wentylator?? Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez maciejko1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 podłączyć do mobo pewnie masz wolne wyjście 3 pin wystarczy żeby wentyl wiał w pobliże radiatora/pamieci pokombinuj - wszystko dozwolone :D mogą być na przykład gumki opasające karte na których wisi wentylator w moim sigu jest obszerna galeria gfx z tego forum przejżyj coś ci pewnie wpadnie do glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...